ej jak sie nazywa ta piosenkka co byla reklama meczu w football amerykanski chyba . Ukazala sie w sieci jakis miesiac temu . Miala ponoc byc na plycie.
Dla mnie największą blamą i kretynizmem wręcz jest umieszczenie MAM - popowej ballady na pierwszym miejscu. Z resztą co ja będe gadał, jak wiekszości z was to pewnie pasuje Mylę sie ?
Dla mnie moze to jest tylko dziwne . BJ zawsze robili inaczej . Czy mi to pasuje ? Jest mi to obojetne.
A co do kladki. "Drogi" szło się spodziewać. Dla mnie jednak jest ona mało "wyszukana", albo inaczej, sprawia wrażenie niedopracowanej. Napisy walniete tak z d$#y
Zeby tylko okladka robila wrazenie niedopracowanej .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Piotrek mówiłeś że MAM Ci się podoba . A teraz znów coś narzekasz . Co jest WTF
A tak poza tym szkoda gadać. Takie oczywiste ściemy poleciały a WY w to uwierzyliście.
Co do All That I Want - TO NIE JEST BON JOVI. Ludzie słuchacie zespołu od kilku lat i nie potraficie rozróznić głosu Jona od jakiegoś młodego chłopaka
Co do okładki mimo pewnie starań Bodzia uważam, ze ta okładka z jakąś pustynia (droga, skały) była o wiele lepsza Mogłeś się lepiej postarać (to może bym uwierzył)..
Adrian pisze:Co do okładki mimo pewnie starań Bodzia uważam, ze ta okładka z jakąś pustynia (droga, skały) była o wiele lepsza Mogłeś się lepiej postarać (to może bym uwierzył)..
A ja sądzę, że ta okładka to screen z początku who say's you can't go home z wersji country. Tak mi się zdaje co wy na to?
A ja od razu się domyśliłam Ale to tylko dlatego, że spojrzałam dziś w kalendarz
Gorzej było 2 lata temu jak weszłam sobie tak jak każdego innego dnia na Always a tu news, ze Jon rozwodzi się z Dorothe'ą Wtedy dopiero przeżyłam szok i faktycznie w to uwierzyłam. Dopiero wieczorem zorientowałam się, że jest Prima Aprilis
Ja sie nabrałem tak przy "Wildflower". Pewnie tylko dlatego iz w tamtym czasie oczekiwano na nowy singiel i nie wiadomo było co i jak. Bodzio nam zaserwował informacje o nowym singielku i aż sie cieszyłem bo pomyślałem, ze ciekawy teledysk może to tego powstać (ja wole teledyski niż single).
Ale po chwili mówię "shit" który dzisiaj i ... 1 Kwietnia. <i wszystklo jasne>
A co do Dorothey to jakoś od razu wiedziałem i po tytule od razu popatrzyłem na date.
Swoją droga ten dzień jest fajny. Pewien koleś miał taką sytuacje. Mówi żona do męza aby sprawdził który był Sawrymowicz a ten dla ściemy zrobił sobie żarcik i mówi że wygrał. Na jego nie szczęście żona włączyła tv i Eurosport a tam ... Sawrymowicz dostaje złoty medal.
Oby więcej takich wpadek i jeśli chodzi o ten koncert to też miło by było gdyby taka informacja była prawdziwa.