Wersja 2 poprawiona i finalna:
Klip jest spełnieniem marzenia aby do piosenki powstał teledysk i wypromował ten genialny numer. Oczywiście nigdy do tego nie doszło, ale wiedziałem, ze kiedyś nowe technologie umożliwią stworzenie własnej wersji. Obecnie pojawiła się szansa na realizacje tego fanowskiego marzenia i postanowiłem je zrealizować. Efekt zdecydowanie zadowolił moje oczekiwania. Cieszy mnie też fakt, ze dla 99% oglądających klip też robi wrażenie i się podoba. Opinie, że jest to dla nich jeden z najlepszych klipów Bon Jovi w historii czy, ze puszczają go w kółko jest dla mnie oczywiście wielkim docenieniem. Oczywiście rozumiem pojedyncze głosy osób nie popierających wykorzystywanie nowych technologii w taki sposób. Zespół z tego już od wiele lat korzysta i ja osobiście z chęcią zobaczyłbym czyjeś teledyski do moich ulubionych piosenek.
SPOILER:
Sama historia to kontynuacja wydarzeń z teledysku "Always" i występują w nim Ci sami aktorzy, ale oczywiście po 12 latach od wydarzeń pokazanych na końcu teledysku (wybuch mieszkania). Zawarłem w nim wiele smaczków i nawiązań do innych klipów zespołu, do akcji fanowskich i do samych fanów. Aby połączyć pewne wątki i zrozumieć ideę samego klipu zazwyczaj potrzeba obejrzeć kilka razy, bo niektóre sceny specjalnie sugerują pewne rozwiązania.
Tych którym się podoba zachęcam do ponownego obejrzenia, bo poprawiłem pewne elementy i jest to wersja ostateczna