Koncerty bardzo dobre ale krótkie. Europe - 1h. Whitesnake - 85 min.Bon Jovi pisze: ↑12 czerwca 2022, o 16:40 Dziś 12 czerwca 2022 o godzinie 19:30 w Krakowie, ul. Stanisława Lema 7 (TAURON Arena Kraków) (mapa), wystąpią zespoły:
Europe (jako gość specjalny);
Whitesnake (pożegnalna trasa).
Biletów brak.
Wydarzenie facebook.
P.S. Bardzo proszę o relację (opis) z koncertu, niestety nie mogę być na tym wydarzeniu, czego bardzo żałuję.
Joey Tempest w rewelacyjnej formie wokalnej i fizycznej(59 lat!). Czekałem lata na 'Open Your Heart' i się doczekałem! Norum jak zawsze pięknie i czysto solóweczki ciął!
seta:
Walk the Earth
Rock the Night
Scream of Anger
Carrie
Prelude+Last Look at Eden
Sign of the Times
Hole in My Pocket
Open Your Heart
Ready or Not
Superstitious
Cherokee
The Final Countdown
Co do Whitesnake - Coverdale się oszczędzał i nie wiem czy już głosu za bardzo nie ma czy uważa na siebie. W każdym razie, refreny to ludzie śpiewali i członkowie zespołu. Scenograficznie cieniutko, nie było nawet malutkiego telebimu. Zespół na plus(a jaka basistka!:)) Może dobrze, że to już koniec grania na żywo bo 'dziadek' nie ma już siły.
seta:
Bad Boys(with "Children of the Night" snippet)
Slide It In
Love Ain't No Stranger
Hey You (You Make Me Rock)
Slow an' Easy
Ain't No Love in the Heart of the City
Fool for Your Loving
Guitar and Keyboard Solos
Crying in the Rain
Drum Solo
Is This Love
Give Me All Your Love
Here I Go Again
Still of the Night
Burn
i było dużo miejsca(pół płyty i górne trybuny) więc nie wiem dlaczego było info, że wyprzedane. Może właśnie z powodów technicznych(brak telebimów etc.) był jakiś limit biletów.