Trasa po Europie i koncert w Polsce 2019
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Trasa po Europie i koncert w Polsce 2019
A ja jestem dowodem, że warto nie tracić nadziei
. No nie pogadałam może ale udało mi się złapać jego łapkę na koncercie w Gdańsku. mało tego mam nawet filmik z tego zdarzenia
) Co prawda z dowcipnym tekstem Jaśka -że to dlatego że fajnie wygląda ten facet na dole - czyli mój biedny mąż dźwigający mnie na barana
Dla mnie koncert życia i oczywiście wybieramy się na lipcowy 
A tak w ogóle To cześć wszystkim, bo tez jestem tu nowa, przed poprzednim koncertem śledziłam Was z ukrycia
. Mam pytanie czy bilety przy scenie są wszędzie w jednej cenie tj. ponad 700 zł - czyli rozumiem że to sektor EEGA?
- Franciszek Józef I
- I Believe
- Ulubiona płyta: New Jersey
Cześć. Też jestem nowy i mam jedno pytanie. Dlaczego nie ma strefy GC? Na Live Nation są bilety na GA (płyta) i Early Entracne do GA.
Witam.
W niemczech też nie było w dniu rozpoczęcia sprzedaży biletów na GC..a raczej FOS 1( front of stage) tak to się tu nazywa.
Dlatego kupilem na Düsseldorf(yes...Def Lepparrd jako support
) na FOS 2....czyli strefa druga pod sceną..między tym co w Polsce nazywa sie GC a płytą.
Ostatnio byłem właśnie w tej strefie na GnR w Gelsenkirchen i muszę powiedzieć że to chyba najlepsze miejsca...blisko sceny ,brak tłoku i najlepszy dźwięk.
Co do braku biletow na GC lub FOS 1 ...to w niemczech były tylko w różnych pakietach VIP..czyli droogie.
Normalna cena bez VIP na FOS 1 wynosila 155€..na FOS 2 135€...a wiec tylko 20€ różnicy...aby być pod samą sceną..
Niestety bez pakietu nie szło ich kupić natomiast momentalnie znalazły się na ebay-u..w cenach grubo ponad 250€...
Nie sprawdzałem eventima w pl,ale w de jest coś takiego jal fansale..czyli sprzedaż z deugiej ręki przez fanów..tam mozna czasem znaleźć bilety w bdb cenie..jak ktoś z przypadku losowego musi sprzedać.
W niemczech też nie było w dniu rozpoczęcia sprzedaży biletów na GC..a raczej FOS 1( front of stage) tak to się tu nazywa.
Dlatego kupilem na Düsseldorf(yes...Def Lepparrd jako support

Ostatnio byłem właśnie w tej strefie na GnR w Gelsenkirchen i muszę powiedzieć że to chyba najlepsze miejsca...blisko sceny ,brak tłoku i najlepszy dźwięk.
Co do braku biletow na GC lub FOS 1 ...to w niemczech były tylko w różnych pakietach VIP..czyli droogie.
Normalna cena bez VIP na FOS 1 wynosila 155€..na FOS 2 135€...a wiec tylko 20€ różnicy...aby być pod samą sceną..
Niestety bez pakietu nie szło ich kupić natomiast momentalnie znalazły się na ebay-u..w cenach grubo ponad 250€...
Nie sprawdzałem eventima w pl,ale w de jest coś takiego jal fansale..czyli sprzedaż z deugiej ręki przez fanów..tam mozna czasem znaleźć bilety w bdb cenie..jak ktoś z przypadku losowego musi sprzedać.
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dodano drugi koncert w Dublinie w związku z ogromnym zainteresowaniem. 16 czerwiec.

-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
W Pl tylko Edek ma taką moc i takich fanów. Nawet wspaniali, cudowni, legendarni RS nie mieliby szans sprzedać 2 koncertów na PGE! 
-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: Have a Nice Day
Witam Was Serdecznie
pisze do Was bo kupiłem dwa bilety na StubHub, boje się czy to nie jest oszustwo. Jeśli to niepewna sprawa prosze Was o radę, gdzie kupić bilety na Polski koncert, strasznie mi na tym zależy. Może trzeba sie przejechac do Wawy? Pozdrawiam.
-
- Little Bit Of Soul
Bilety bez problemu kupisz na livenation.pl - przekierowuje Cie na strone ticketmaster.pl. O StubHub slyszalam, ze to cos na zasadzie viagogo niestety..
- Bleeding Guitar
- Save a Prayer
Witam. Jestem nowy na Tym Forum....Jedno zdanie o Mnie jeżeli chodzi o to od kiedy słucham Bon Jovi.Zacząłem Ich słuchać od wydania płyty These Days akurat wydanej w dniu moich urodzin tj. 27.06.1995 (jestem troszkę starszy bo ja urodziłem się w 1977....) ,osobiście uwielbiam tę płytę.Zagorzałym fanem nie jestem ale na koncert chcę się wybrać.A że obecnie jestem sam to szukam świetnego towarzystwa na koncert bo warto poznawać innych ludzi.Mieszkam w Szczecinie więc jeżeli wybiera się jeszcze ktoś z tego miasta proszę o wiadomość.Pozdrawiam
Hehh, w takim razie witam w imieniu Starej Gwardii Bon Jovi ;DBleeding Guitar pisze:Witam. Jestem nowy na Tym Forum....Jedno zdanie o Mnie jeżeli chodzi o to od kiedy słucham Bon Jovi.Zacząłem Ich słuchać od wydania płyty These Days akurat wydanej w dniu moich urodzin tj. 27.06.1995 (jestem troszkę starszy bo ja urodziłem się w 1977....) ,osobiście uwielbiam tę płytę.Zagorzałym fanem nie jestem ale na koncert chcę się wybrać.A że obecnie jestem sam to szukam świetnego towarzystwa na koncert bo warto poznawać innych ludzi.Mieszkam w Szczecinie więc jeżeli wybiera się jeszcze ktoś z tego miasta proszę o wiadomość.Pozdrawiam
Jest tu kilka osób z przybliżonego rocznika, ale wszyscy to "zagorzali fani" niestety ;D
Nie kojarzę, żeby ktoś ze starszych fanów był z okolic Szczecina, ale mlodszych jest kilku. Podziałaj na naszym Forum, daj się polubić i obstawiam, że znajdziesz fajne towarzystwo do wspolnej podróży na koncert.
BTW - jak oceniasz BJ2 z Kanadyjczykiem zamiast naszego rodaka i czy lubisz Shanksa? ;D
- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
Scena przygotowana na Europejską część trasy.

Przypomina mi Samsunga Galaxy S9
A tak prezentuje się w nocy:
Jak dla mnie, mniej "wypasiona" niż Cadillac, co nie znaczy że gorsza. Odjechana w swojej prostocie. I chyba o to chodziło. Ekstra!

Przypomina mi Samsunga Galaxy S9
A tak prezentuje się w nocy:
Jak dla mnie, mniej "wypasiona" niż Cadillac, co nie znaczy że gorsza. Odjechana w swojej prostocie. I chyba o to chodziło. Ekstra!
It's my life!
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Bardzo mi się podoba nowa scena, poprzednia nie była jednak perfekcyjna, bo mnie przez tydzień bolał kark!:-D
Niech tylko minie 01.06 i wreszcie będę mogła w 100% skupić się na odliczaniu i przygotowaniu :-)
Niech tylko minie 01.06 i wreszcie będę mogła w 100% skupić się na odliczaniu i przygotowaniu :-)
- pathfinder
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Zarąbista scena. Przypomina mi trochę tą z trasy U2 - The Joshua Tree 2017.
A w temacie koncertu - znów się pojawiły bilety po 99,00 zł i po 150,00 zł. Są na Ticketmaster.pl i Eventim.pl .
A w temacie koncertu - znów się pojawiły bilety po 99,00 zł i po 150,00 zł. Są na Ticketmaster.pl i Eventim.pl .
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Scena wydaje się być duuuuża. Na żywo może robić wrażenie. Cadillac co prawda miał swój styl, ale ja zupełnie nic nie widziałem na jego górnych ekranach przez jego budowepathfinder pisze:Zarąbista scena. Przypomina mi trochę tą z trasy U2 - The Joshua Tree 2017.

Fajnie że jest catwalk.
A co do biletów to dobrze, ze wstawili w ludzkich cenach, bo jest szansa na dobicie frekwencji. Takie ceny powinny być od początku, a nie 800, 700,500 zł
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....