Nagle zrobiłem się głodnyże mdli mnie jak po zjedzeniu 10 tabliczek czekolady
NAJSŁODSZA PIOSENKA BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
- Ulubiona płyta: 7800 Fahrenheit
Re: NAJSŁODSZA PIOSEKA BON JOVI
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chyba mam złe wyobrażenie o lukrowanej muzyce. Czytając tytuł tego tematu od razu na myśl nasunęło mi się "Because we can". Kurczę, nie ma lepszej pieśni, która najlepiej spisze się na oktoberfeście, a za razem do podśpiewywania w drodze dzieci na poranne grudniowe roraty! W dodatku nie jest o miłości (a na pewno nie jest ona motywem przewodnim tej piosenki - chociaż ogarnij podteksty Jona, zostaniesz mistrzem z dziedziny "co autor miał na myśli")
Jeżeli jednak mam wybierać spośród propozycji... wybieram "She don't know me". Cała reszta wydaje mi się być zdatna po rozcieńczeniu.
EDIT: Jeszcze "Only lonely", jak mogłam o tym zapomnieć!
Jeżeli jednak mam wybierać spośród propozycji... wybieram "She don't know me". Cała reszta wydaje mi się być zdatna po rozcieńczeniu.
EDIT: Jeszcze "Only lonely", jak mogłam o tym zapomnieć!
1. Without Love
2. I Want You
3. She Don't Know Me
I pewnie kilka tych, które zostały wymienione wyżej, ale nie kojarzę po tytułach.
2. I Want You
3. She Don't Know Me
I pewnie kilka tych, które zostały wymienione wyżej, ale nie kojarzę po tytułach.
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Podbijam temat, bo w propozycjach nie znalazł się jeden z moich faworytów!
Czy tylko ja uważam, że "What Do You Got?" ma w sobie zdecydowanie za dużo lukru? Owszem, jest raczej smutna w wydźwięku, ale jakoś tak... mdli mimo wszystko. (pomijam teledysk, bo tam jest już grubo!)
Czy tylko ja uważam, że "What Do You Got?" ma w sobie zdecydowanie za dużo lukru? Owszem, jest raczej smutna w wydźwięku, ale jakoś tak... mdli mimo wszystko. (pomijam teledysk, bo tam jest już grubo!)
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Pomijając erę Szanksa, która po prostu narzuca takie cukierkowe klimaty i to, jak te piosenki brzmią na żywo (THINFS studyjnie brzmi całkiem rockowo, ale w wersji live zachęca do machania rączką na lewo i prawo) to...
...to aż mnie dziw bierze, że nikt wcześniej nie wymienił In These Arms. Wiem, "słodkie" Bon Jovi od razu kojarzy się z słabszym Bon Jovi, ale choć to kapitalny numer, to ma w sobie całą masę cukru.
...to aż mnie dziw bierze, że nikt wcześniej nie wymienił In These Arms. Wiem, "słodkie" Bon Jovi od razu kojarzy się z słabszym Bon Jovi, ale choć to kapitalny numer, to ma w sobie całą masę cukru.
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Może dlatego, że na KTF w kategoriach cukierkowości czy słodkości zdecydowanie przyćmiewa ją I Want You, a ta już była wymieniona...EVENo pisze:Pomijając erę Szanksa, która po prostu narzuca takie cukierkowe klimaty i to, jak te piosenki brzmią na żywo (THINFS studyjnie brzmi całkiem rockowo, ale w wersji live zachęca do machania rączką na lewo i prawo) to...
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.