Bardzo proste - spodziewałem się, że będziecie pisać o zespołach jak np. osławione Tokio Hotel, które jest zwykłym komercyjnym jedno sezonowym tworem, które nie wnosi jakiejkolwiek wartości muzycznej, które jest miernej jakości kalką zespołów punk, rock i Bóg wie jakich jeszcze. Zamiast tego czytam 'SOAD - wywalić, bo mi się nie podoba', proszę o uzasadnienie, to co widzę? Posty 'bo wokal/nazwisko/oczy/fryzura kogoś tam mi się nie podoba.
Temat mial byc ciekawy sorki Szczurku ze cos nie wychodzi hehe najpier zanim ktos napisz eo kapeli niech ja pozna a potem mowi ok?
No tu akurat ciężko byłoby coś poznać, skoro się nie lubi.
Uważam, że Death ma mnóstwo piosenek, które są na jedno kopyto. Linia melodyczna - gdybym nie wiedziała, że piosenka się skończyła, to bym myślała, ba, byłabym nawet pewna, że leci wciąż jeden i ten sam utwór

I to niby ma coś wnosić

Super, powodzenia w takim razie...
A ja uważam, że jesteś wielbłądem - muszę przedstawiać argumenty potwierdzające tą opinię?
Możesz podać przykład takich utworów 'na jedno kopyto', bo takimi zarzutami to sobie każdy może rzucać. Kapela ceniona i wielbiona na całym swiecie, ale gdzie tam - dziewczyna rzuciła tekstem i tak zapewne jest.... Aha - fanem Death nie jestem, ale tłumaczenie 'wywalić bo wokal mi się nie podoba' mnie zeźlił.
Dlaczego krytykujesz?? Wyraziłem swoje zdanie!! To, że dla ciebie może to się wydawać żałosne nie znaczy, że tak jest naprawdę :razz:

Troszke tolerancji, myśłę że wystarczy!!

IM przestali się rozwijać więc należy ich wywalić - spoko, Twoje zdanie. Wnerwia mnie tylko, że dokładnie tak samo jest z BJ, co wiele osób tutaj potwierdziło, a jakoś nikt nie mówił o likwidacji. Ja wiem, że tutaj forum fanów jest, ale to wcale nie usprawiedliwia, że jeden zespół jest do dupy z jakiegoś powodu, a drugi już nie, mimo że robi dokładnie to samo