glosujmy wszyscy zeby zostalo tam dluzej niz HAND i zeby tym razem nie wyparlo ich virgin czy jakas inna mandaryna
WELCOME TO WHEREVER YOU ARE na rmf fm :D
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Save a Prayer
WELCOME TO WHEREVER YOU ARE na rmf fm :D
jest nowa propozycja do poplisty
welcome to wherever you are!!
glosujmy wszyscy zeby zostalo tam dluzej niz HAND i zeby tym razem nie wyparlo ich virgin czy jakas inna mandaryna
ja juz zaglosowalem 
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Re: WELCOME TO WHEREVER YOU ARE na rmf fm :D
Też już głosowałampabloiscool pisze:jest nowa propozycja do poplistywelcome to wherever you are!!
glosujmy wszyscy zeby zostalo tam dluzej niz HAND i zeby tym razem nie wyparlo ich virgin czy jakas inna mandarynaja juz zaglosowalem
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
-
- Little Bit Of Soul
Ja juz także po głosowaniu :D
Ja juz też zagłosowałam. A propo jak juz pisze... wiem, że w tej rubryce nie powinnam tego pisać
ale... na Polchat uruchomiłam swój czat, który nazywa się "jon Bon Jovi" i wpada tam pare milych osob czasem, wiec zapraszam rowniez was.. nie jestem pewna czy moge tu linka podac... wiec jakby ktos chcial to zapraszam do mnie na gg to podam adresik
6858371! I głosujmy, żeby Bon się utrzymał jak najdłużej!!!! Niech
Mandaryne, jakies Zakopowe itp
:D

Po każdej burzy wyjdzie słońce...
A czy jutro też jest ta lista? Bo nie wiem czy mam głosować. Coś chyba jednak te nasze głosy dały, prawda? Bo zmieniła się pozycja. Nie wiem czy to coś znaczy. (?)
Nie wiecie może co z tą Trójką? Miały być dziś wyniki, a nie ma, a ja nie słuchałam. Chciałabym, żeby coś się polepszyło, bo głosowałam zawzięcie parę razy dziennie. :|
Nie wiecie może co z tą Trójką? Miały być dziś wyniki, a nie ma, a ja nie słuchałam. Chciałabym, żeby coś się polepszyło, bo głosowałam zawzięcie parę razy dziennie. :|
KTF in Bon Jovi!!!
- Sandra1988
- It's My Life
-
- Save a Prayer