Z góry odpowiem na pytania które z pewnością padną:
- opóźnienie wynika z tego, że na poczatku grudnia mieliśmy inny konkurs ("Misunderstood"), więc nie chcieliśmy by toczyły się one równolegle
- nieoficjalny konkurs, który pojawił się w innym temacie zamknęłam by nie wprowadzać zamieszania. Tutaj będzie konkurs oficjalny, z nagrodami rzeczowymi jak co roku
- nigdzie nie zginęłam

Zaczynajmy więc!
Zasady:
1. Każda chętna do zabawy osoba wysyła mi PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ (inny sposób podawania głosów nie będzie zaliczony!) ze swoimi 3 typami na forumowicza roku. Co przez to rozumiemy?
Osoby typowane muszą cechować się skłonnością do wypowiedzi nienagannych merytorycznie (czyt. nie piszą głupot i postów bez sensu), wykazują się szacunkiem dla innych forumowiczów, są pomocne, kulturalne i ogólnie można powiedzieć, że są forumowiczami wzorowymi
2. Każdy może wysłać mi swoje 3 typy w ciągu całego tygodnia (od dziś do przyszłej środy włącznie, tj. 28 grudnia). Po tym czasie podliczę wysłane głosy i wyłonię 3 osoby, które uzyskały ich najwięcej. Następnie zrobimy ankietę by wyłonić z tej trójki zwycięzcę.
3. Nie można oczywiście głosować na siebie, ale na każdego innego usera/administratora/moderatora, który udziela się na forum (również na tych, którzy już mieli tytuł Forumowicza Roku w poprzednich latach)
4. Dla zwycięzcy plebiscytu przewidujemy nagrody rzeczowe, także warto się zabawić!
5. Spośród userów którzy oddadzą swoje głosy wylosujemy również jedną osobę, która dostanie nagrodę niespodziankę! Zachęcam tym bardziej do oddawania swoich głosów!
Dla tych, którzy są ciekawi poprzednich edycji zapraszam tutaj.
Jak zwykle zachęcam do dyskusji. Kto Waszym zdaniem powinien wygrać w tym roku?