Jeszcze przed przeczytaniem postu Moniki chciałem zobaczyć, jaki jest mój ranking w Last.fm i... MIEJSCE PIERWSZE DLA THESE DAYS! 1130 odtworzeń! Ale... Zawsze musi być jakieś "Ale". Bonusy i dema również mam otagowane jako These Days, w tym na przykład Good Guys Don't Always, słuchane przeze mnie często.
Niewiele za nim, bo ze stratą zaledwie 21 odtworzeń, Keep The Faith. I tu ponownie widać, że statystyki Lasta są dobre do pojedynczych piosenek, a nijak się mają do całych albumów (jak Wish You Were Here ma mieć więcej odtworzeń od The Wall, skoro na jednym mamy 5 utworów, a na drugim 26?). Wysoką pozycję KTF kształtuje przede wszystkim Fear.
ZAPRASZAMY DO REKLAMY
Como Yo Nadie Te Ha Amado - ktoś tu jeszcze tego słucha?
ŻEGNAMY REKLAMY
Na trzecim w końcu New Jersey - 981 odtworzeń (Love Is War swoje dołożyło, ale z WITW i LIS nie ma szans), potem... HAND! W sumie nie jest to żadne zaskoczenie, pojedynczych kawałków z tej płyty słucham często i chętnie. Na dole tabeli WAN wyprzedza LH, co też mnie specjalnie nie dziwi, bo w tym pierwszym wracam do czterech utworów, a w tym drugim do trzech.