Ratt i mniej glupiego doczepiania sie a i ja będę aniołem
Zaraz przeczyatm pewnie..hahahahahh
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Widocznie nie ma, załóż jakisNie mamy juz na tym forum leppszych zajec? Moze jakis fajny temacik ktos zalozy
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Widocznie nie ma, załóż jakisNie mamy juz na tym forum leppszych zajec? Moze jakis fajny temacik ktos zalozy
Besztam Cie?? Wyzywam od najgorszych bo zle mowisz o bon jovi??? Pytam- GDZIE?? Jakiekolwiek masz zdanie o bj- miej je sobie! Tylko nie traktuj niektorcyh jak zaslepionej bandy idiotow, ktorzy to niewiedza co traca nie sluchajac takich zespolow jak TyA Ty pokazujesz brak tolerancji besztając mnie za to, że mam inne zdanie o BJ, i co?
A gdzie ja pisałem, że powinniście zginąć, przepadnąć? :]Besztam Cie?? Wyzywam od najgorszych bo zle mowisz o bon jovi?Pytajnik Pytam- GDZIE??
A wiesz, że dokładnie tak o niektórych myślę? I te osoby nieraz mi pokazały, że się nie myliłem. A nie mogę napisać, że powinniście posłuchać taką a taką kapelę, bo jest bardzo dobra?Tylko nie traktuj niektorcyh jak zaslepionej bandy idiotow, ktorzy to niewiedza co traca nie sluchajac takich zespolow jak Ty
Aha, czyli nie mogę sie zapytać 'Czy lubicie Hush?' 'Co sądzicie o Giuffria?' bo to jest forum fanów BJ? :] Zaj*******Co do tematow o innych zespolach.. nawet jesli jest ich tu jak na lekarstwo to nie swiadczy o niczym. Jesli chcialabym porozmawiac o innym zespole weszlabym po prostu na ich strone i ich forum Uśmiech... Nie wypowiadam sie tam, bo nie slucham po prostu tego czego sluchacie wy. easy
Tak napisalam?A gdzie ja pisałem, że powinniście zginąć, przepadnąć? :]
Jesli napiszesz to w milym tonie i grzecznie a przede wszystkim przekonujaco- to oczywiscie mozesz, ale jesli jest to w takim stylu jaki widzizlam dotychczas...t o mowie i bede mowic temu NIE!nie mogę napisać, że powinniście posłuchać taką a taką kapelę, bo jest bardzo dobra?
Heh, nadal mnei nie rozumiesz. Nie napisalam nic w stylu iż te tematy sa zbedne... mozecie pisac ile wlezie i o kim chcecie. NAPRAWDE! Z jakiej racji mmialabym sie czepiac?? Powiedzizlam tylko- ze ja tam raczej sie nie wypowiadam, bo nie slucham tych kapel! Kumasz?ha, czyli nie mogę sie zapytać 'Czy lubicie Hush?' 'Co sądzicie o Giuffria?' bo to jest forum fanów BJ? :] Zajebiście
I już Jovizna, skończ bo zaczynasz byc nudna.
jej..takie slowa z ust faceta....Skonczcie juz...... Jovizna, staje po jego stronie - moze i tak - ale czas najwyzszy skonczyc z tym konfliktem. Rattie - jak wspomniala Jovizna - badz czasem grzeczniejszy i delikatniejszy w swoich osadach. Nikt nikiomu nie broni wyrazania swoich opinii, ale czasem warto wazyc slowa. I bedzie dobrze. Mnie osobiscie nie przeszkadza ton postow Rattie'go, choc jest kilka takich, ktore nie powinny zostac napisane. Proponuje rozejm i wiekszy szacunek dla siebie.
Kiedy:D????jovizna pisze:
Sobol a ozenisz sie ze mna ?
JasneKM pisze: Mam też pytanie: lubisz jakieś weselsze piosenki? Pozdrawiam!!
Kiedykolwiek i gdzieklwiek.Kiedy:D
Hehe, to zapraszam do Glogowa na herbatke i przesluchanie jakiejs "jesiennej plytki"jovizna pisze:E tam nie pojdzie,pare malych sztuczek i mezczyzni godza sie na wszystkoObawiam sie, ze jovi na to nie pojdzie.
![]()