Czego wam brakuje w nowym BJ ?

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

jovi pisze:w nowym bon jovi nic nie brakuje bo to Ci sami faceci - troche starsi - inaczej patrzacy na swiat, nie jest problemem juz wyrywanie lasek tak jak na slippery when wet i pełnia zabawy tylko spokoj i harmonia. Mają pomysły na nowe plyty ale niektorzy starzy fani zalani jak w formalinie - ma byc slippery when wet 2 albo album to kicha to tak jakby powiedziec 60 letniemu dziadziowi masz miec bujną i czarna fryzure bo juz nie bedziesz czlowiekiem
Jak najbardziej się z tym zgadzam!! Nie wymagajmy od BJ, by mieli "nasze" problemy, oni są już na innym etapie - a i świat też się zmienia, każdy zespół, choć ten sam od lat, podlega reformie - przecież zarówno Metallica, jak i Pearl Jam, jak i Iron Maiden mimo wszystko też się zmieniają (każdy od czasu do czasu chodzi do fryzjera :PPPP )
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

przy swoich aero gunsowych wypocinach zapomniales o istnieniu tematu "Czego wam brakuje w nowym BJ ?"
Wpociny ?? To o ile mnie pamiec nie myli było kilka zdań :) ehh jak sie namęczyłem nad redagowaniem :)
Aha i nie zapomniałem, bo wiem na jakim temacie jestem :P A napisałem to, bo wątek innych zespołów się tu przeplata i jest związany z tematem :P
offtopujesz
a Ty nie ?? :| :P. To my teraz nie gadamy na temat, tylko rozważamy co jest w nim słuszne, a co nie (to jest Offtopowanie :P )
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

skupiamy sie na bon jovi i na tym czego nam w nich brakuje.
nie mowmy o gunsach o aerosmith... jest to zbedne moim zdaniem takie porownywanie :/
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...