A byl jakis myslnik po I am ?
Było I Am -> Next Video & Single For Europe
moze flaga sie zawinela i w ostatecznej wersji jon przeczytal- Jestem nastepnym samotnym w europie Suszę zęby
i moze dlatego dziwnie spogladal w Twoja strone..myslac... co to za dziwny typ.Język
O kurde. Dobre. Dobrze to wymyśliłaś. Ciężko by było aby flaga się zawineła w taki sposób, ale wszystko jest możliwe.
Pewnie spoglądał tak dlatego, że usiłował zrozumieć o co chodzi. I chyba mu się nie udało, wnioskując z tego, że kolejnego singla jak nie było, tak nie ma i nie będzie Smuteczek
Pewnie sobie pomyślał początke piosenki Have A Nice Day - "Who are you to tell me which single shoulkd be next ?" Potem Richie przy refrenie jakieś Fuck You pokazywał. Może też przeczytał i było to do mnie skierowane ? Nie wiem może już mnie nie lubią ...
Dry County called Poland is waiting for BJ? Głuuupie
Wcale nie , ale zamiast County napisz Country to będa widziec o co chodzi <książeczka OWN>
"Richie, sing it aloud - <<FATHER TIME>>"
Taaa. Rozumiem napis przyedźcie do Polski. Prześpij się ze mną Richie itp, ale to by było nie realne do wykonania. To tak jakbym sobie zażyczył -> sing Temptation, Love Is War, Outlaws Of Love ...
Co Wy na to? Mogłoby być?
Te 2 jak najbardziej:
I'll come crawling to your window - only show me which is Yours!
I'll be coming back for more - maybe in Poland?
ale musze przyznac ze ciekawe propzycje się czasami pojawiają na te napisy
No to fakt.
A tak swoją droga najlepszy baner jaki widziałem brzmiał:
"You Were Born To Be Our Heroes And We Were Born To Be Your Fans"
Dlatego trudnno ich juz czyms zaskoczyc...ciekawe czy polowe chociaz tego czytaja
No czemu nie ? Koncert trwa 2 godziny to jeśłi tlyko mogą to wpatrują się w tłum i napisy. Mysle, że jeśli tylko są w stanie się doczytać to wszystko czytają. Richie chyba by tam zwariował stojąc jak kołek i grając cały czas to samo. Człowiek musi myśleć a banery rzucają się w oczy.
to też fakt-chyba lepiej po prostu dobrze bawić się na koncercie, niż liczyć, że BJ zwrócą uwagę na napis
Można te 2 rzeczy połączyć razem. Swoją flage podniosłem może 8 razy przez reszte czasu leżała w mojej kurtce.
Taki fan po prostu robi baner, pakuje go ze sobą i tyle. To zawsze jest jakieś poczucie rzekomego "kontaktu" z zespołem
O tak.