Ori stwierdziła tylko odnośnie trasy, że będą koncerty w UK i "w innych krajach też"
Richie w Europie - czerwiec 2014
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Przecieki mam, z pierwszej ręki, ale nie o koncertach, tylko o płycie 
Ori stwierdziła tylko odnośnie trasy, że będą koncerty w UK i "w innych krajach też"
do Polski chętnie by zajrzała, ale to nie od niej zależy gdzie wystąpią 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
no normalnie oszaleć można, ale wiadomo, że większa część tego czy oni tu będą należy do organizatorów :/monjovi pisze:Uwielbiam ogłoszenia jednego koncertu dziennieRS napisał na Twitterze
"yes, i will be playing with the extra ordinary ms.@orianthi on all the shows we announce for june-july in europe'' i
''More tour information to be announced throughout this week.
Please stand by more more news!''
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Czyli koncerty do 3 Lipca.
As of now we can provide answers to the following queries we’ve received via social media:
*No more dates will be announced in Germany; just the four on sale
*The last date of this run will be the Glasgow show on July 3.
*Dates are being announced as they are finalized & approved to be made public. As soon as we’re able to share the announcements, they will be posted here on www.richiesambora.com and via Richie’s Facebook page and Twitter feed.
As of now we can provide answers to the following queries we’ve received via social media:
*No more dates will be announced in Germany; just the four on sale
*The last date of this run will be the Glasgow show on July 3.
*Dates are being announced as they are finalized & approved to be made public. As soon as we’re able to share the announcements, they will be posted here on www.richiesambora.com and via Richie’s Facebook page and Twitter feed.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- pathfinder
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Ulubiona płyta: New Jersey
to ja od razu dopytam - czy ktoś wie gdzie najlepiej zaparkować w miarę blisko miejsca koncertu? I jaki to jest koszt?
ad Richie:
http://www.classicrockmagazine.com/news ... r-download
Bon Jovi guitarist Richie Sambora has been added to the bill for this year’s Download festival.
http://www.downloadfestival.co.uk/news/ ... -2014-bill

ad Richie:
http://www.classicrockmagazine.com/news ... r-download
Bon Jovi guitarist Richie Sambora has been added to the bill for this year’s Download festival.
http://www.downloadfestival.co.uk/news/ ... -2014-bill

- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Pytasz o Berlin, tak ?Tomker pisze:to ja od razu dopytam - czy ktoś wie gdzie najlepiej zaparkować w miarę blisko miejsca koncertu? I jaki to jest koszt?
Praktycznie jak już wjedziesz w ta ulice Hasenheide prowadzącą do klubu cały czas masz po prawej stronie miejsca parkingowe. Najbliżej klubu jednak można znaleźć miejsce jadąc Hasenheide i skręcając w prawo tuż po ujrzeniu klubu, w ulicę WissmannstraBe - tam w całym ciągu są po lewej i prawej miejsca.
W Berlinie w weekend jest sporo miejsc do parkowania wzdłuż ulic a do tego są one w te dni bezpłatne ( o ile nic sie nie zmieniło - info na 2012 rok ;p ). Jednak ważna sprawa dla przyjeżdżających autem - trzeba mieć naklejkę upoważniającą do wjazdu do miasta.

- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Rozbawił mnie wpis od NikkiRich na FB:
"CEO Richie Sambora will be heading over to EUROPE for a handful of dates this coming JUNE and early JULY.
Dates announced so far include:..."
Teraz mamy dwóch CEO
Niestety chyba nie ma co liczyć na Polskę, zaczęłam schodzić na ziemie
Do Berlina daleko nie mam zatem, chyba jednak się skuszę o ile jutro nie wykupią biletów 
"CEO Richie Sambora will be heading over to EUROPE for a handful of dates this coming JUNE and early JULY.
Dates announced so far include:..."
Teraz mamy dwóch CEO
Niestety chyba nie ma co liczyć na Polskę, zaczęłam schodzić na ziemie
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak oni się dogadają w tym zespole?monjovi pisze:Rozbawił mnie wpis od NikkiRich na FB:
Teraz mamy dwóch CEO
Niestety chyba nie ma co liczyć na Polskę, zaczęłam schodzić na ziemieDo Berlina daleko nie mam zatem, chyba jednak się skuszę o ile jutro nie wykupią biletów
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A co do Berlina. Monika chill out, masz jeszcze dużo czasu na decyzję. Ostatnio pewien forumowicz, kupił swój bilet 6 dni przed koncertem

- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
2 kolejne koncerty:
RICHIE SAMBORA is heading to HOLLAND
He will be headling 013 in TILBURG on TUESDAY, JUNE 17, 2014.
RICHIE SAMBORA has been added to the line-up for THE CALLING FESTIVAL at CLAPHAM COMMON in LONDON, ENGLAND.
THE CALLING is a two-day festival.
RICHIE will be on the SATURDAY, JUNE 28TH schedule.

RICHIE SAMBORA is heading to HOLLAND
He will be headling 013 in TILBURG on TUESDAY, JUNE 17, 2014.
RICHIE SAMBORA has been added to the line-up for THE CALLING FESTIVAL at CLAPHAM COMMON in LONDON, ENGLAND.
THE CALLING is a two-day festival.
RICHIE will be on the SATURDAY, JUNE 28TH schedule.

I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Pytanie do tych, którzy byli w 2012 na Every Road Tour. Jak teraz kształtują się ceny w porównaniu do 2012 r.? Bo rozumiem, że jest drożej skoro zabiera ze sobą Orianthi? Pytam się tak z czystej ciekawości.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!