Też tak uważammisstwisted pisze:Ja sądzę zupełnie co innego - w końcu wygląda jak dojrzały facet
Włosy Jona
Moderator: Mod's Team
I ja również. Nie czarujmy się Jaś nie ma już 20 lat i mieć nie będzie. Ja też sie nie oglądam już za małolatami (ech, nie te latamadzik_78 pisze:misstwisted napisał/a:
Ja sądzę zupełnie co innego - w końcu wygląda jak dojrzały facet
Też tak uważam

A jeszcze gdzieś widziałam fotę Jona nieogolonego, z takim 2 dniowym zarostem...dopiero siwizna wychodzi
Wolę, żeby Jaś ścinał włosy na krótko, niż miałby nosić sztuczne, doczepiane pukle...trzeba się starzeć godnie. Jestem przekonana, że on będzie mega fajnie wyglądał jako siwy np. 70 latek. Wystarczy spojrzeć na jego ojca, ładnie sie zestarzał
-
- Have A Nice Day
A ja myślę, że Jasiu po prostu dba o swoją niestety przerzedzającą się czuprynę. Zawsze powtarzał, że nie widzi się jako łysola i codziennie wciera we włosy i w skórę jakieś "gówno", żeby je wzmocnić. "Niechcem ale muszem" tak powiadał. Myślę, że po prostu dał chwilę odpoczynku swoim włosom, bez farb, lakierów itp. 
BJ - It's my life - Always !
Mnie on na 40 już niestety nie wyglądaTwarz 40-latka, włosy 60-latka

- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Oj myślałam, ze tylko Panie rozprawiają o wyglądzie i włosach Jana, ale widać Panom również aparycja Jona nie jest obojętna
Keep The Faith! - może znowu się pofarbuje !

Keep The Faith! - może znowu się pofarbuje !
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Din_Winter
- Have A Nice Day
tu jest trochę tak jak z Richim, brak trasy i strasznie się zapuścił, zagrał kilka koncertów i znów świetnie wygląda 
u Jona to działa tak samo tylko na włosy i wygląd (że wygląda młodziej
)
na najbliższej trasie znów powinien dobrze wyglądać, jak na swój wiek
u Jona to działa tak samo tylko na włosy i wygląd (że wygląda młodziej
na najbliższej trasie znów powinien dobrze wyglądać, jak na swój wiek
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
- JoviGirl<3
- Save a Prayer
- Ulubiona płyta: Slippery When Wet
Re: Włosy Jona
Rzeczywiście, Jon miał różne ery jak chodzi o włosy. Ludzie, którzy nie znają Bon Jovi , a oglądają teledyski np. Livin on a prayer i It's my life, nie potrafią czasem nawet wyobrazić sobie, że to ten sam zespół. Chociaż moim zdaniem Jon zawsze dostosowywał włosy idealnie do swojego wieku. I zawsze było z niego ciacho 
When the world keeps trying to drag me down, i've gotta raise my hands, gonna stand my ground!