Oczywiście nikt mi wtedy nie przeszkadza, a dzieci patrzą z uśmiechem na twarzy i mówią: „Oho! Frania w amoku!
Offtop
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- Have A Nice Day
Nie wiem jak wygląda u Was sprzątanie, ale ja już tak mam od daaaawna, że jak mam dużo do sprzątania tak jak teraz przed świętami to moimi najlepszymi kompanami w tej „harataczce” są słuchawki na uszach i muzyka. Mam swoją jedną z kilku najukochańszych płytek nagranych przeze mnie z dającymi kopa i powera piosenkami BJ i nie tylko i przeważnie ją puszczam. Robota sama pali się w rękach, nogi trochę odmawiają posłuszeństwa w dzikim tańcu, ciało moje robi strasznie dziwne i śmieszne wygibasy (nawet mnie kręgosłup wtedy nie boli) i jazda jest niesamowita. Przy tym wydaję z siebie straszne melodie „fałszywce”, ale to jest mój ulubiony sposób jeżdżenia ze ścierką i miotłą po domu. Mieszkanko lśni jak nigdy. Właśnie skończyłam jedną z moich sesji porządkowych i jestem mimo tego sprzątania wyluzowana i w świetnym humorze. Polecam!
Oczywiście nikt mi wtedy nie przeszkadza, a dzieci patrzą z uśmiechem na twarzy i mówią: „Oho! Frania w amoku!
BJ - It's my life - Always !
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Też lubię takie sprzątanie, choć przeważnie nie w słuchawkach, ale z muzyką na full
. Najbliższe tak duże i szalone - może już w sobotę (ostatnio w takim "amoku" malowaliśmy mieszkanie - może nie na full volume, ale za to do rana oczywiście przy dyskografii BJ
- i wyszło chyba nieźle...)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Have A Nice Day
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Wiedziałem, że tak będzie...Geminiman pisze:No i wróciłem. Jednak to co wtedy zrobiłem, było spontaniczną decyzją, którą zbyt mocno kierowały emocje.

"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Mam takie pytanie niezwiązane z muzyką. Dlaczego w takich superlatywach wypowiadacie się o USA? Ja natomiast czuję coraz większą antypatię wobec jedynego światowego Supermocarstwa. Dla mnie dużo ciekawszym krajem od Stanów Zjednoczonych jest Japonia, ze względu na ich unikalność kulturową oraz społeczną. Jak wiecie ten wyspiarski kraj na północnym wschodzie Azji, jest bardzo ciekawym obiektem, którym interesuje się wielu ludzi mieszkających na Zachodzie. Świat wschodu to coś, co jest dla mnie bardziej interesujące niż Zachód.