Offtop

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Wchodisz do pokoju i widzisz Toma Hanksa myjącego zęby Twoją łyżką. Co robisz?

Wytrącam się z równowagi i upadam na dywan
12
13%
Dzwonię do Gabryśki, bo nie mam w domu orzechów
15
16%
Biorę szklankę i uderzam nią mojego kota
3
3%
Wypluwam Domestos, który chciałem wypić
9
10%
Budyń
54
58%

Liczba głosów: 93

Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Nie wiem jak wygląda u Was sprzątanie, ale ja już tak mam od daaaawna, że jak mam dużo do sprzątania tak jak teraz przed świętami to moimi najlepszymi kompanami w tej „harataczce” są słuchawki na uszach i muzyka. Mam swoją jedną z kilku najukochańszych płytek nagranych przeze mnie z dającymi kopa i powera piosenkami BJ i nie tylko i przeważnie ją puszczam. Robota sama pali się w rękach, nogi trochę odmawiają posłuszeństwa w dzikim tańcu, ciało moje robi strasznie dziwne i śmieszne wygibasy (nawet mnie kręgosłup wtedy nie boli) i jazda jest niesamowita. Przy tym wydaję z siebie straszne melodie „fałszywce”, ale to jest mój ulubiony sposób jeżdżenia ze ścierką i miotłą po domu. Mieszkanko lśni jak nigdy. Właśnie skończyłam jedną z moich sesji porządkowych i jestem mimo tego sprzątania wyluzowana i w świetnym humorze. Polecam! :D
Oczywiście nikt mi wtedy nie przeszkadza, a dzieci patrzą z uśmiechem na twarzy i mówią: „Oho! Frania w amoku! :o
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
KM
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: KM »

Też lubię takie sprzątanie, choć przeważnie nie w słuchawkach, ale z muzyką na full :). Najbliższe tak duże i szalone - może już w sobotę (ostatnio w takim "amoku" malowaliśmy mieszkanie - może nie na full volume, ale za to do rana oczywiście przy dyskografii BJ :) - i wyszło chyba nieźle...)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
Awatar użytkownika
lydia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: lydia »

Wybiera się ktoś dziś na Nitro Circus Live na Stadionie Narodowym?
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Geminiman

Post autor: Geminiman »

No i wróciłem. Jednak to co wtedy zrobiłem, było spontaniczną decyzją, którą zbyt mocno kierowały emocje.
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Geminiman pisze:No i wróciłem. Jednak to co wtedy zrobiłem, było spontaniczną decyzją, którą zbyt mocno kierowały emocje.
Fajnie, że jesteś! :jupi:
BJ - It's my life - Always !
Geminiman

Chciałbym sprzedać dwa albumy. Są to dwie płyty studyjne grupy The Sisters of Mercy Floodland i Vision Thing. Pierwsze wydania, Stan pudełek, wkładek i płyt bardzo dobry.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Geminiman pisze:No i wróciłem. Jednak to co wtedy zrobiłem, było spontaniczną decyzją, którą zbyt mocno kierowały emocje.
Wiedziałem, że tak będzie... ;) Tylko nie wiem po co było kasować konto z kilkuletnią historią pod wpływem takich emocji :whoeva: ale dobrze, że znów jesteś na pokładzie :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Yana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Yana »

Witaj z powrotem!;)

Byłoby fajnie gdyby jeszcze paru uciekinierów wróciło... :whoeva:
Stick to your guns.
Geminiman

Mam ochotę sprzedać dwa oryginalne albumy, wydane na płytach CD. Są to albumy grupy The Sisters of Mercy Floodland i Vision Thing. Pierwsze wydania, stan całości bardzo dobry.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

Siema Gemini, dobrze że jesteś z powrotem :)
Malkolit
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Malkolit »

Jak mnie tu dawno nie było (tzn. zaglądam często, ale prawie się nie udzielam) - 3099 nieprzeczytanych postów! :) Nieźli jesteście - w kilka miesięcy wyrobiliście kilkuletnią normę paru innych forów! ;)
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Witamy ponownie :) Mam nadzieję, że tym razem zabawisz dłużej!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Malkolit
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Malkolit »

Też mam taką nadzieję. Bon Jovi nadal mnie cieszy, zwłaszcza to z lat 90., więc zostaję.
Awatar użytkownika
madzik_78
It's My Life
It's My Life

Post autor: madzik_78 »

Siostra prosiła mnie dzisiaj żebym kupiła kostkę do gry na gitarze dla młodszej córki, po prostu nie mogłam się powstrzymać :D oto owy zakup:
Obrazek
madzia
Geminiman

Mam takie pytanie niezwiązane z muzyką. Dlaczego w takich superlatywach wypowiadacie się o USA? Ja natomiast czuję coraz większą antypatię wobec jedynego światowego Supermocarstwa. Dla mnie dużo ciekawszym krajem od Stanów Zjednoczonych jest Japonia, ze względu na ich unikalność kulturową oraz społeczną. Jak wiecie ten wyspiarski kraj na północnym wschodzie Azji, jest bardzo ciekawym obiektem, którym interesuje się wielu ludzi mieszkających na Zachodzie. Świat wschodu to coś, co jest dla mnie bardziej interesujące niż Zachód.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”