Aha - miejscem spotkania będą Katowice...
Więc kto będzie a komu nie pasuje?
Moderator: Mod's Team
Pippo pisze:Zrobcie kiedys ten zlot w krakowie ;>
sdms pisze:Śląski Zlot Fanów Bon Jovi
Były już 2 (DWA!)... Jeden w 2004, a drugi w 2005... chyba dwa... albo i nawet trzy... na tym w 2004 roku byłem ja (Gliwice), jovizna (kajś tam za Wrockiem) i moja ówczesna dziewczyna.. chyba tyle... na tym w 2005 było trochę osób (hm.. 5? 6?) - ja byłem i dziewczyny w każdym bądź razie... fajnie byłoPippo pisze:Zrobcie kiedys ten zlot w krakowie ;>
Patrz powyżej... Myślę, że nie, bo:Pippo pisze:Podejrzewam, ze wtedy znacznie wiecej osob by Was nawiedzilo niz stale grono.
Tyle razy już to tłumaczyłem, ale powiem po raz kolejny: MY jesteśmy ze ŚL?SKA, więc ORGANIZUJEMY zloty na ŚL?SKU... Proste... zamiast narzekać RUSZCIE WRESZCIE TY?KI I ZACZNIJCIE COŚ ROBIć U SIEBIE, bo jesteście gorsi od KaczyńskichBonjova pisze:Po pierwsze za daleko po drugie zaczyna się szkoła
Wyglada na to, ze sie zjawie Suszę zęby
Tak trzymać!!Adrian pisze:Bede Język
a co by zmieniło jakbym to ja zorganizował zlot w Olsztynie? Byłoby nas dwoje? ja i ty?... Jeśli nie ma zainteresowania, to nie ma sensu organizować zlotu - trzeba pomyśleć o zlotach "za granicą"... Ja do tej pory organizowałem już zloty poza Śląskiem w:Takiś mądry. Jak kiedyś chciałam zrobić w Olsztynie zlot to zainteresowanych było 0. Więc nie mów że nie chce mi się czegos zorganizowac. Tylko dla siebie nie bede organizowac zlotów
Nie - uzależniam wszystko od możliwości przyjazdu w danym terminie. Proste. Nie musisz od razu naskakiwaćRattie pisze:Może was nawiedzimy..... łaske robisz, że przyjedziesz?
To w takim razie pisz za siebie.Ricky Skywalker pisze: Nie - uzależniam wszystko od możliwości przyjazdu w danym terminie. Proste. Nie musisz od razu naskakiwać