Nie czytasz, albo mimowolnie pomijasz moje wypowiedzi.
Ano przyznaje sie bez bicia

po prostu nużą mnie zbyt dlugie posty...
w ktorych non stop jest to samo,wiec nie bede klamac ze czytam je baaardzo uwaznie
Gdyby wskoczyl nagle w tlum fanow...to byloby cos nowego i nieprzewidywalnego.
Albo lepiej gdyby wyjął pistolet i rozwalił Ryska to byłoby spontaniczne. Troche realizmu. Nigdy tak nie robił i teraz nie zacznie tak robić
Ty..hehe nawet niezle
No jest jednym z najlepiej poruszającym publike tak jak Bono, Jagger, Springsteen
Wiesz to bo sprawdziles czy trzymasz sie tego co pisza w gazetach?
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Wczesniej gdzies mowilam ze robbie williams bylby swietnym supportem w angli dla bj bo ogladajac czasami jakies urywki jego koncertow wydawalo sie ze naprawde facet sprostalby temu zadaniu... po czym tydzien temu zmienilam to zdanie diametralnie,spotykajac robbiego spiewajacego 5 metrow ode mnie;] moja ocena-jest sztuczny i malo przekonujacy w tym co robi. On stara sie grac i odstawiac show.. a jon..jest bardziej naturalny w tym wszystkim,facet po prostu do tego stworzony.Takze jesli ktos mi napisze w gazecie kim to robbie nie jest dla angielskiej publicznosci i jak ją potrafi rozgrzac..to go wysmieje
takze ie mow nic o springsteenie ani o zadnym innym..bo gazety pisza swoje a prawda i tak jest inna
wiem ze to troche inny format artysty ale zakladam ze to sie przeklada na wszystkich.
Takze zamiast czytac bzdetne gazety i recenzje krytkow sam wybierz sie na koncert i przekonaj. bo wszystkie te opowiesci o tym jaki to jagger nie jest na scenie lub bono sa dla mnie zbyt pokolorowane
tak juz sie przyjelo- skoro rolling stones czy u2 to zawsze musza byc niezli
oni zawsze byli swietni i musza byc, chociazby jagger wyszedl na scene podpierajac sie laska to i tak kurde beda zajebisci. wkurza mnei to
Peter-Piszac ze jon jak nikt inny rozgrzewa publicznosc mialam glownie na mysli to ze nikt inny z bj by jej tak nie rozgrzal.Rych moze pieknie spiewac gdy jon schodzi sie przebrac...moze miec swietny kontakt z publicznoscia ALE I TAK JON Z NIM WYGRYWA bo gdy on wychodzi na scene to 60 tysiecy ludzi wpada w szal

a Rych znow idzie na bok