Płyta Country
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Fakt Rattie często jest to samo, ale tylko dlatego, że sa te same zarzuty.Adrian, jeszcze chwila i zacznę te Twoje tematy blokować bo ile razy już mamy czytać to samo?
Rattie nie wiem czy wiesz na czym polega forum, ale ono polega na dyskutowaniu. Ja tylko przedstawiłem swoją opinie na dane argumenty.Zakładasz temat, zadajesz pytanie, ludzie Ci odpowiedzą, a Ty znowu ze swoim gadaniem wyjeżdżasz....
Hmm czy gadaliśmy kiedykolwiek o płycie Countrynie opieprzałeś za wałkowanie jednego tematu, Piotrka i parę innych osób tez, a Ty robisz to samo i to jeszcze na większą skalę.
A pochodne wątki powtarzają się i będą powtarzać. Takie jest zycie Rattie
No i dobrze, bo te argumenty z jednej strony prawdziwe z drugiej nie znam na pamięć. Z Bovim np nie duskutowałem na dane tematy.Twojego ostatniego postu komentować nie będe bo mi się po prostu nie chce powtarzać w kółko tego samego i udowadniac Ci jak często się myliszm, a momentami po prostu bełkoczesz.
No i tu Rattie masz racje to jest wałkowane kilkakrotnie. Ja po raz setny powiem, że to w Twojej opini Bovi KTF czy Hey God jest lepsze od HANDa czy Everyday. Ja mam kolege który uważa Everyday za najlepszą piosenke w historii Bon Jovi. Kwestia gustu. Jeśli miałbym porównywać To KTF lubie tak samo jak HAND czy Everyday.wszystkie ich single ktore piewsze promuja plyte sa prawie takie same ... z ta roznica ze w latach 90 to byly naprawde wspaniale piosenki (hey god , keep the faith) a teraz ... everyday :| i oglona klata Neutral
Tutaj mówiłem o sprawach listowych itp. Jeśli chodzi o to to Everyday i WSYCGH bije piosenki z TD na głowe.Nie no teraz to nie dalem rady :| Everyday = Hit no coments
WSYCGH = Hit Buhahahahaha :|
Mój typ to - nie grzeczne. Słowa Rattiego sa obraźliweI to wg ciebie jest obrazliwe czy nie kulturalne
Nie. Forza InzaghiForza MIlaN

01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No fakt nie dyskutowalismyZ Bovim np nie duskutowałem na dane tematy.
No to jak caly czas wałkujemy te same tematy , widac o wszystkim juz pogadalismy :| MOZE ZAMKNAC FORMUwszystkie ich single ktore piewsze promuja plyte sa prawie takie same ... z ta roznica ze w latach 90 to byly naprawde wspaniale piosenki (hey god , keep the faith) a teraz ... everyday :| i oglona klata Neutral
No i tu Rattie masz racje to jest wałkowane kilkakrotnie. Ja po raz setny powiem, że to w Twojej opini Bovi KTF czy Hey God jest lepsze od HANDa czy Everyday. Ja mam kolege który uważa Everyday za najlepszą piosenke w historii Bon Jovi. Kwestia gustu. Jeśli miałbym porównywać To KTF lubie tak samo jak HAND czy Everyday.

... i jeszcze do ostatniego cytatu ... ja nie mowie za wszsytkich tylko za siebie i wg mnie ta piosenka jest lepsza od tamtej ... i juz!!
Nigdzie nie napsalem ze wg polowy Polski cos jest tak a nie tak...
No w sprawach listowych moze tak ... ale tak szczerze to tylko w listowychTutaj mówiłem o sprawach listowych itp. Jeśli chodzi o to to Everyday i WSYCGH bije piosenki z TD na głowe.
JEstem na tym formu od .... pol roku moze dluzej i zauwazylem ze Rattii ma gadaneMój typ to - nie grzeczne. Słowa Rattiego sa obraźliwe
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
... i jeszcze do wałkowania tematu : Nie znam wszyskich postow i tematow na pamiec wiec pisze to co przeczytalem w danym Temacie postu ... czasem rozmowa moze stoczyc na jedna strone ktora mogla byc omawiana podaczas innego tematu :| ... tak bywa
oraz Grande KaKaNie. Forza Inzaghi

"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Brawo dla tego Pana, że odważył się mówic w swoim imieniu.... i jeszcze do ostatniego cytatu ... ja nie mowie za wszsytkich tylko za siebie i wg mnie ta piosenka jest lepsza od tamtej ... i juz!!
Sorki, ale przywykłem juz do dyskusji typu - "to nie jest moje zdane, ale Everyday jest gorsze od Livin' On A Prayer' bo tak jest na prawde"
Czyli decydowanie za wszystkich.
Nie w sprawach listowych trudno porównywać. Dla mnie Everyday bije na głowe Bitter Wine czy SFTPain nie wspomnącNo w sprawach listowych moze tak ... ale tak szczerze to tylko w listowych
Hehe . Dobre. (i jakże trafneJEstem na tym formu od .... pol roku moze dluzej i zauwazylem ze Rattii ma gadane i to mocno .Zawsze ma cos do powiedzenia
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Brawo dla tego Pana, że odważył się mówic w swoim imieniu.
Nie w sprawach listowych trudno porównywać. Dla mnie Everyday bije na głowe Bitter Wine czy SFTPain nie wspomnąc
Dla ciebie TAK , dla mnie ... moze SFTPain moze NIE
Pozdro ... na dzis juz starczy ide spac
Everyday - #1 w Hiszpani, #1 w Kanadzie, ponadto #5 w Australii i Wielkiej Brytanii, m.in. #6 i #7 miejsca w Szwajcarii i w Niemczech, #1 na World Charts. A to tylko nie które kraje i listy...jakieś pytania??
Nie wiele singli z dyskografii Bon Jovi może się poszczycic takimi wynikami...ale to taka drobna uwaga na przyszłość.
Nie wiele singli z dyskografii Bon Jovi może się poszczycic takimi wynikami...ale to taka drobna uwaga na przyszłość.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co do wypowiedzi Daroo (uzupełnienie):
EVERYDAY:
1# Świat / 5#Australia / 6# Europa / 14# Afryka
1#: Hiszpania ; Hong-Kong ; Kanada
2# Luksemburg / 2# Taiwan / 3# Finlandia / 3# Argentyna / 4# Portugalia / 5# Chorwacja / 6# Grecja / 6# Szwajcaria / 7# Niemcy / 7# Włochy / 8# Słowacja / 9# Austria / 10# Holandia ...
USA: 31# Mainstream Rock / UK #5 / 6# Japonia
+ Nominacja Grammy
+ Złota Płyta w Australi i pewnego czasu najczęsciej grana piosenka w rozgłośniach radiowych w Australii.
Z TDays z Everyday może konkurowac jedynie This Ain't Love Song (Nr #1 w Europie, 3# Holandia i Malta + 14 miejsce na Billboardzie)
Jeśli chodzi o WSYCGHome to na rynku Amerykańskim jest to największy sukces od czasów Always. (no TAALS może jeszcze konkurować).
WSYCGH:
#1 Hot Country 2krotnie
W pierwszej 10-tce przez około pół roku (chyba równe pół roku)
Kilka tygodni blisko 10-tki (11 i 12 miejsca)
#23 Billboard - Ogólna Amerykańska lista
W Europie WSYCGH słabiutko. Najlepiej 5 miejsce w UK
+ Nagroda CMA 2005
+ Nominacja AMC (czy jakoś tak. Nie wiem o co chodzi z tą nominacją bo nie moge się nic w necie dowiedzieć)
+ Nominacja CMA 2006 - Wydarzenie Roku (jeszcze nie przyznane)
+ Pierwszy zespół Rockowy na szczycie listy Country
EVERYDAY:
1# Świat / 5#Australia / 6# Europa / 14# Afryka
1#: Hiszpania ; Hong-Kong ; Kanada
2# Luksemburg / 2# Taiwan / 3# Finlandia / 3# Argentyna / 4# Portugalia / 5# Chorwacja / 6# Grecja / 6# Szwajcaria / 7# Niemcy / 7# Włochy / 8# Słowacja / 9# Austria / 10# Holandia ...
USA: 31# Mainstream Rock / UK #5 / 6# Japonia
+ Nominacja Grammy
+ Złota Płyta w Australi i pewnego czasu najczęsciej grana piosenka w rozgłośniach radiowych w Australii.
Z TDays z Everyday może konkurowac jedynie This Ain't Love Song (Nr #1 w Europie, 3# Holandia i Malta + 14 miejsce na Billboardzie)
Jeśli chodzi o WSYCGHome to na rynku Amerykańskim jest to największy sukces od czasów Always. (no TAALS może jeszcze konkurować).
WSYCGH:
#1 Hot Country 2krotnie
W pierwszej 10-tce przez około pół roku (chyba równe pół roku)
Kilka tygodni blisko 10-tki (11 i 12 miejsca)
#23 Billboard - Ogólna Amerykańska lista
W Europie WSYCGH słabiutko. Najlepiej 5 miejsce w UK
+ Nagroda CMA 2005
+ Nominacja AMC (czy jakoś tak. Nie wiem o co chodzi z tą nominacją bo nie moge się nic w necie dowiedzieć)
+ Nominacja CMA 2006 - Wydarzenie Roku (jeszcze nie przyznane)
+ Pierwszy zespół Rockowy na szczycie listy Country
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
No i na jaką cholerę? To myślałem, że to ja taki zadymiarz byłem, a tu się okazuje, żem się mylił....Chcecie sobie dyskutować o Country to sobie dyskutujcie, ale jak to czytam to główny temat schodzi na dalszy plan, za chwilę będzie gadanie o mnie (w sumie już jest), kiełkuje kłótnia o kluby piłkarskie, a jeszcze trochę i zapewne zaczniecie się kłócić kto ma dłuższego penisa....Adrian pisze: Fakt Rattie często jest to samo, ale tylko dlatego, że sa te same zarzuty.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Eee o tym raczej nie bo wiadomo, że ze mną nie macie żadnych szans więc nie będziecie się sprzeczać.a jeszcze trochę i zapewne zaczniecie się kłócić kto ma dłuższego penisa....
No, ale fakt znowu schodzimy na temat o Rattie - God Damned <Can he play ?>
A swoim faktem już widze recenzje "Tylko Rocka" na temat nowego albumu Country i nieważne jaki dobry on będzie. Maksymalnie 2 gwiazdki na 6. I będzie napisane, że to koniec itp pierdoły.
Tak samo moge powiedzieć jakie będą opinie na temat najnowszego albumu U2 nieważne jakim kiczem będzie. Minimalnie 4 gwiazdki na 6 i 10 nagród Grammy
Ciekawe czy się pomyle, ale myśle, że mam 99% szans aby moja teza okazała się prawdziwa.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
a jeszcze trochę i zapewne zaczniecie się kłócić kto ma dłuższego penisa....
mysle ze najpierw lepiej byloby zrobic konkurs.. kto w ogole owy organ posiadaEee o tym raczej nie bo wiadomo, że ze mną nie macie żadnych szans więc nie będziecie się sprzeczać
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
I aby nie "zboczac"
znaczy sie w tej drugiej czesci swojego posta.. bo z ta pierwszą to nie wiem, nie sprawdzalam

10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Wyraznie pisalem ze w sprawach listowych TAK , a mi chodzilo o ogolny stosunek do piosenek ... moj stosunek. A wy mi tutaj juz z listami wyjezdzacie :-| Nic dziwnego ze TD nie jest wysoko w listach bo to nie jest plyta komercyjnaCytat:
Tutaj mówiłem o sprawach listowych itp. Jeśli chodzi o to to Everyday i WSYCGH bije piosenki z TD na głowe.
No w sprawach listowych moze tak ... ale tak szczerze to tylko w listowych
... i tyle
Moze stworzycie taki temata jeszcze trochę i zapewne zaczniecie się kłócić kto ma dłuższego penisa....
LoL jaka klutnia ... nie mozna nic juz napisac?? Tylko slowo w slowo na temat ...kiełkuje kłótnia o kluby piłkarskie
Pod tym moge sie podpisac , dobrze napisane ... tak chyba bedzie i tego sie boje i tego nie chce :|A swoim faktem już widze recenzje "Tylko Rocka" na temat nowego albumu Country i nieważne jaki dobry on będzie. Maksymalnie 2 gwiazdki na 6. I będzie napisane, że to koniec itp $#%^ły.
Lubię I Believe, chociaż Hey God już trochę mniej. It's My Life zawsze (czasem bardziej czasem mniej) bardzo lubiłem. Natomiast moja fascynacja Everyday jakoś szybko minęła. Za to o Have A Nice Day długo nie zapomnę. Z początku wydawała się super, teraz już trochę mniej ale stawiam ją przynajmniej na równi z I Believe. Natomiast do It's My Life jej trochę (bo niewiele) brakuje. Nie wiem czy za 5 lat którakolwiek z naszych "kohanych :mrgreen: " stacji radiowych będzie to puszczać. Nie sądzę - a IML się jeszcze czasem słyszy.
A na temat - płyta Country im nie zaszkodzi. Wrócą do pracy nad nową płytką ze świeżymi pomysłami.
A recenzentom - HAVE A NICE DAY!!! :evil:
A na temat - płyta Country im nie zaszkodzi. Wrócą do pracy nad nową płytką ze świeżymi pomysłami.
A recenzentom - HAVE A NICE DAY!!! :evil: