Mój ulubiony aktor ipiosenkarz na jednym zdjęciu
  Moderator: Mod's Team

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Czepne się, bo to, ze ktoś chce zdobywac szczyty nie oznacza od razu braku szacunku i pokory do przeszłości czy drogi jaką musi odbyć.prezes1 pisze:Obrazek
Jak widzę tych starych znajomych to zawsze mi się przypomina anegdota którą opowiadał Matthew jak to Jon nauczył go pokory opowiadając o pustych pomarańczowych krzesełkach w Knoxville, do których grali w latach 90.
Zabawne jest potem zestawienie tego z wypowiedzią że chce wyprzedać pustynię, więcej niż raz. Eh, gdzie ta pokora?

Czepianie się dla samego czepiania chyba nie ma sensu?Adrian pisze:Czepnę się, ze ktoś chce zdobywac szczyty nie oznacza od razu braku szacunku i pokory do przeszłości czy drogi jaką musi odbyć.
Synergia obu to to chyba idealne połączenie

Super, nigdy nie widziałam tego zdjęcia! Hansonowie...ahhh lata młodości się przypominająMargaretka pisze:1998 - MTV Europe Music Awards i takie sympatyczne spotkanie:
Obrazek
Steven Tyler, bracia Hanson i Jon: http://www.youtube.com/watch?v=JJ9rQUT63hU

Lol. Zastanawia mnie skąd to Twoje ciągłe hejterstwo do Jona.prezes1 pisze:Czepianie się dla samego czepiania chyba nie ma sensu?Adrian pisze:Czepnę się, ze ktoś chce zdobywac szczyty nie oznacza od razu braku szacunku i pokory do przeszłości czy drogi jaką musi odbyć.
Synergia obu to to chyba idealne połączenie
Bo rozumiem że pamiętasz kontekst tej wypowiedzi(z roku 2000)? Każdy fan jest ważny, nawet ta garstka na stadionie Knoxville. To uczy pokory. Wtedy Jon jeszcze nie wyprzedawał stadionów w USA a nawet hal. Czy teraz Jon zagra gdziekolwiek, dajmy na to - dla 10tys osób?