Koncerty 2014
Moderator: Mod's Team
- Badmotorfinger
- It's My Life
Byłoby świetnie gdyby Metallica zawitała w przyszłym roku, ale słyszałem też o Ironach, którzy są w trakcie planowania koncertów na przyszły rok. Zobaczymy, w każdym razie zapowiada się kolejny Wielki koncert bez względu na to czy przyjedzie Meta czy Ironi 
Po cichu liczę na te dwa zespoły na Sonispehrze
Po cichu liczę na te dwa zespoły na Sonispehrze
"It's a bitch, but life's a roller coaster ride
The ups and downs will make you scream sometimes"
The ups and downs will make you scream sometimes"
- Din_Winter
- Have A Nice Day
-
- I Believe
Ja jeśli idzie o bilety,to skromnie,bo tylko na płytę ,ale i tak się niesamowicie cieszę,bo wreszcie mam z kim jechać na takie wydarzenie,a poza tym to mój pierwszy w życiu prawdziwy koncert (chociaż nie ukrywam,że też troszkę się tego obawiam). O ile wszystko wypali zgodnie z palnem (brak egzaminów w czwartek i piątek ) to będę jednym słowem przeszczęśliwa.
A,i powiem Wam jeszcze jedno,opłaca się mieć Rickiego w znajomych na FB,gdyby nie on dowiedziałabym się o całej akcji pewnie dawno po fakcie,czyli po wyprzedaniu biletów,bo niestety,nie zaglądam ostatnio zbyt często na nasze forum. Tak czy tak ,do zobaczenia w Łodzi
A,i powiem Wam jeszcze jedno,opłaca się mieć Rickiego w znajomych na FB,gdyby nie on dowiedziałabym się o całej akcji pewnie dawno po fakcie,czyli po wyprzedaniu biletów,bo niestety,nie zaglądam ostatnio zbyt często na nasze forum. Tak czy tak ,do zobaczenia w Łodzi
"You can't win until you're not affraid to lose"
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Hah, cieszę się że jestem do czegoś przydatny 
A dziś gruchnął kolejny news - o ile Skid Row bez Bacha zagra u nas na Woodstocku, to miesiąc wcześniej Sebastian Bach bez Skid Row zagra tuż przy polsko-czeskiej granicy, w Vizovicach, na Masters Of Rock 2014. I na ten właśnie koncert zamierzam się przede wszystkim wybrać
A dziś gruchnął kolejny news - o ile Skid Row bez Bacha zagra u nas na Woodstocku, to miesiąc wcześniej Sebastian Bach bez Skid Row zagra tuż przy polsko-czeskiej granicy, w Vizovicach, na Masters Of Rock 2014. I na ten właśnie koncert zamierzam się przede wszystkim wybrać
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Rzeczywiście na samotność nie będę mogła narzekaćagajoov pisze:w Atlas Arenie na pewno nie będziesz sama, nas spotkaszdariaa pisze:Kupiłam dzisiaj bilet GC na Aero. Na dzień dzisiejszy jadę sama, ale do czerwca pewnie kogoś namówię
.
- Margaretka
- It's My Life
Z FB Live Nation:
SONISPHERE FESTIVAL 2014
METALLICA
11 lipca 2014
Stadion Narodowy w Warszawie
METALLICA OGŁASZA KONCERT PODCZAS SONISPHERE FESTIVAL 2014
LATEM W POLSCE
Bilety dostępne: od 6 grudnia, 10:00 CET
Fan Club pre sale: 5 grudnia 09.00 – 6 grudnia 09.00
Ceny biletów: od 198zl
Bilety dostępne na: www.LiveNation.pl
Oferta VIP dostępna na www.PerfectPR.pl!
Merchandise METALLICA dostępny na Live Nation Store Polska!
SONISPHERE FESTIVAL 2014
METALLICA
11 lipca 2014
LATEM W POLSCE
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
Miałem właśnie napisać, ale zostałem uprzedzonylydia pisze:Z FB Live Nation:
SONISPHERE FESTIVAL 2014
METALLICA
11 lipca 2014
LATEM W POLSCE
Bon Jovi i Metallica to moje 2 ulubione zespoły, zastanawiałem się nad biletem na Aerosmith ale dziś już wiem, że jak nic się nie stanie to pewnie skończe w GC na Narodowym w lipcu
Meta nas nie pomija i ciągle w formie mam nadzieję że w przyszłym roku również da czadu jak w 2012