Super! Aerosmith, będzie zabawa
Mam tylko nadzieję, że po nowym roku dorwę jakiś bilet.
Czekam jeszcze na ogłoszenie koncertu Bryana No już myślałam, że 2014 będzie koncertowo nudny;)
Teraz tylko zastanawia mnie jaki bilet sobie zafundować. Nie mam tak oczywistego parcia jakie było na BJ, płytą też nie pogardzę, ale zastanawiam się na Goldenem
Ale super, że koncert będzie w Łodzi. Miałam rację, że niedługo do nas przyjadą.. Zastanawiam się teraz tylko jaki bilet.. Płyta, trybuny czy golden? A Wy jakie bilety kupujecie?
DirtySecret pisze:Bosko!!!!
Pytanie tylko Łódź czy Berlin... cenowo wychodzi podobnie. Ma ktoś jakieś przemyślenia na ten temat z bardziej doświadczonych koncertowiczów?
30 euro za przesyłkę z Rzeszy owszem, można zamówić w kilka osób, ale to i tak dodatkowe koszta
No a poza tym - jak widać, w Łodzi będzie cała ekipa "naszych"
Można kupić przez Eventime i wydrukowac sobie chyba... wtedy bez przesyłki.
Dziwi mnie tylko brak podziału w Berlinie na sektory na płycie. A w Polsce martwi mnie to, że koncert ma być w ramach festiwalu i nie wiadomo jak z organizacją.
....ja właściwie to już też jestem zdecydowana, tylko największy problem z załatwieniem wolnego na ten dzień, jutro muszę dobrze gadać z szefową, która ma już w tym czasie zaplanowany urlop, a już 2-osobowa absencja w pracy to niestety mały problem się robi, ale dała mi już lekko do zrozumienia że jak będę się przez te pół roku ładnie do Niej ładnie uśmiechać to da mi wolne (ps. ta sama szefowa, z którą byłam na koncercie BJ - chyba jednak mam fajną szefową
agajoov pisze:Ja mam nadzieję, że też nic mi nie wyskoczy tego dnia (egzamin..). No nic, tylko trzymać kciuki, żeby wszystko poszło po naszej myśli
19 czerwca miałam szalenie ważne, umówione wiele miesięcy wcześniej badanie, skutkiem czego niestety nie mogłam napisać przewidzianego na ten dzień egzaminu...
Ja również decyduję się na GC, w sumie różnica cenowa między płytą a goldenem jest stosunkowo niewielka...
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
DirtySecret pisze:Pytanie tylko Łódź czy Berlin... cenowo wychodzi podobnie. Ma ktoś jakieś przemyślenia na ten temat
W Berlinie powinni dostać dłuższy koncert, bo festiwalowe występy z zasady są krótsze o te "2 utwory"... Ale to i tak nic w porównaniu z domową atmosferą stworzoną przez polską publiczność, więc jak dla mnie nie ma nad czym się zastanawiać. Łódź!
Ja myślę o zwykłym goldenie. Niby nie ciągnie mnie by być jak najbliżej sceny, tak jak w przypadku BJ, ale nie pogardziłabym zabawą nieco bliżej niż na płycie. Zresztą, różnica w cenie między goldenem a płytą faktycznie nie jest taka duża...