i jest parę fajnych momentów, 1:35 (chyba identyczna "maniera" Jona jak w teledysku SIIS), i fragment od 3:23 do 3:27 - sekwencje Davida, Richiego i Jona
POJEDYNEK TELEDYSKÓW BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Oczywiście, że Misunderstood ! Świetny koncept, zabawna fajnie pokazana historia, po prostu się nie nudzi !
Jon mógł tylko inną bluzeczkę przyodziać

[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No wiesz... That's exactly how it happenedTomker pisze:ja tam jestem łatwowierny i zawsze zastanawiałem się czy w suficie jest dziura![]()
Wersja alternatywna z rozwiniętym dialogiem jest bardzo fajna, szkoda tylko, że wycięli część "wytłumaczenia" z napisów w trakcie piosenki... są kapitalne
Osobiście bardzo lubię scenę z psami i to, do czego sierściuchy doprowadzają, choć chińska mafia też nie jest zła.
Koszulka Jona jest po prostu dziwna. Ciekawe kto mu doradzał takie ubranie... ale miny na scenie robi super.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć:Tomker pisze:Thalion, You know there's even better story about that?
Explain it to me, Jack... znaczy Tomker
Swoją drogą chciałabym zobaczyć "better story about that". Facet ma niezłą wyobraźnię, mogłoby być ciekawie
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
19 VI 2013, Gdańsk
Co to w ogóle za zestawienie? 'Missundarstood" na dobrą sprawę może ten pojedynek wygrać tylko ze względu na to, że ludziom może się znudzić głosowanie na 'It's My Life" - swoją drogą chyba najlepszy teledysk Bon Jovi w historii. Swietne, dynamiczne ujęcia, genialna gra barw (przede wszystkim zieleń), "elektryzująca" fabuła. Do tego naprawdę świetny, hardrockowy - kultowy już dziś - numer... Z całym szacunkiem dla "Missundarstood" ale to jedynie ubogi krewny. Pod każdym względem ale...to tylko moja opinia. Taki 'sweet", "cute". Brrrrr
Ciekawym oponentem - jeśli 'It's My Life" zwycieży w tym pojedynku - może być "(You Want To) Make A Memory". Energia i rozmach kontra subtelność i minimalizm. Wszelkie "Have A Nice Day" (znów ubogi krewny i powielanie patentów), "Welcome To..."(przerost formy ponad treścią), przaśny "Who Says...", czy "Born To Follow" jak dla mnie nie mają startu. Ale zabawa trwa nadal, nie tylko ja głosuję
Jestem ciekaw jaki klip ostatecznie zwycieży. szkoda tylko, że "Because We Can" nie będzie miał mozliwości się "wykazać". Szkoda... przecież, zgodnie z przesłaniem - nie ma rzeczy niemożliwych czyz nie?
Reasumując, z całą odpowiedzialnością :IT'S MY LIFE!!!
Ciekawym oponentem - jeśli 'It's My Life" zwycieży w tym pojedynku - może być "(You Want To) Make A Memory". Energia i rozmach kontra subtelność i minimalizm. Wszelkie "Have A Nice Day" (znów ubogi krewny i powielanie patentów), "Welcome To..."(przerost formy ponad treścią), przaśny "Who Says...", czy "Born To Follow" jak dla mnie nie mają startu. Ale zabawa trwa nadal, nie tylko ja głosuję
Reasumując, z całą odpowiedzialnością :IT'S MY LIFE!!!
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja akurat lubię tę koszulkę Jona, ale głos oddaję na IML.
Faktycznie ciężko jest nieraz rozstrzygnąć, czy się naprawdę bardziej lubi kolejny teledysk, czy po prostu chce się zobaczyć nowego lidera, ale na końcu każdy i tak pewnie będzie mógł spojrzeć na całą listę i podać swoje 3 naprawdę ulubione klipy - już tak na zimno, po obejrzeniu wszystkich
Faktycznie ciężko jest nieraz rozstrzygnąć, czy się naprawdę bardziej lubi kolejny teledysk, czy po prostu chce się zobaczyć nowego lidera, ale na końcu każdy i tak pewnie będzie mógł spojrzeć na całą listę i podać swoje 3 naprawdę ulubione klipy - już tak na zimno, po obejrzeniu wszystkich
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!