Oczywiście mężczyźni też mile widziani Tak jakoś zawsze jest, że większość na naszych spotkaniach stanowią dziewczyny
Zapraszamy nowe osoby na nasze krakowskie zlociki!
Faceci jak najbardziej mają wstęp. Zwłaszcza, że jak już było tu pisane, jest ich deficyt
Jeśli ktoś ma pomysł na jakieś fajne miejsce, do którego można by się udać, to piszcie
Hej jakoś przeoczyłam tę dyskusję
ja na 90% będę
co do miejsca, proponowałam już kiedyś Schizofrenię, bardzo fajny klimatyczny klub, niewielki, ale dobra muzyka, przyzwoite piwko
na Kazimierzu, Berka Joselewicza https://www.facebook.com/klubschizofrenia?fref=ts
No właśnie miałam pytać
Myślałam gdzieś o 19.00. Co Wy na to? Wcześniej, później? I można by pomyśleć czy widzimy się przed klubem czy gdzieś na przystanku i idziemy tam razem, hm?
PS. Najbliżej jest chyba przystanek Miodowa, można by spotkać się tam, chyba, że ktoś dojeżdża w inny sposób
Jeśli o mnie chodzi, jestem dyspozycyjna praktycznie cały wieczór, więc 20.00 czy nawet 20.30 mogłyby być
Inne osoby planujące się pojawić są proszone o zabranie głosu
Ja również mam cały wieczór wolny więc dostosuje się z godziną
It's a mystery to me
We have a greed with which we have agreed
You think you have to want more than you need
Until you have it all you won't be free
Society, you're a crazy breed
I hope you're not angry, If I disagree...
hej ja generalnie wolałabym zaraz po pracy się spotkać, ok. 18:30. No, ale trudno pojadę do domku zostawić rzeczy i wtedy do klubu. Faktycznie najlepiej będzie spotkać się w okolicy przystanku Miodowa.
Ile nas będzie? To może napiszę do właścicielki (równa babka żeby nam zarezerwowała miejscówkę