30 LAT BON JOVI
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja też uwielbiam ten temat i nie mogę wyjść z podziwu ile wiedzy mają przez ciebie wymienienijovizna pisze:Nie zaglądałam do tego tematu aż do dnia dzisiejszego i muszę powiedzieć, że jestem
POD WIELKIM WRAŻENIEM po przeczytaniu prawie 30 stron.
Damned, Prezes, Tomker - panowie, chylę czoła
Dzięki Wam chłopaki dowiaduję się ciągle to nowych rzeczy o moim ukochanym zespole... Czapki z głów

BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:

1993.04.06 - Forum di Assago, Mediolan, Włochy
Jednym z kolejnych przystanków europejskiej trasy była miejscowość Assago w prowincji Mediolan. Włoscy fani oprócz wybornego koncertu dostali bonus w postaci ponad godzinnej telewizyjnej emisji tego show. Wszystko dzięki nieistniejącej już stacji Videomusic, która była włoską odpowiedzią na MTV. Był to pierwszy profesjonalny zapis video koncertu z trasy Keep the Faith, który ujrzał światło dzienne.
http://www.youtube.com/watch?v=rSKFJnPB1DM
01. I Believe
02. Wild in the Streets
03. You Give Love a Bad Name
04. Born to Be My Baby
05. Can't Help Falling in Love (acapella)
06. Bed of Roses
07. Keep the Faith
08. Blaze of Glory
09. Dry County
10. Lay Your Hands on Me
11. I'll Sleep When I'm Dead
12. Blood on Blood
13. Bad Medicine / Shout
14. Wanted Dead or Alive
15. In These Arms
16. With a Little Help from My Friends
17. Runaway
18. Livin' on a Prayer
* pogrubione utwory pokazano w TV
- Badmotorfinger
- It's My Life
Kurczę, też jestem nowy. Dopiero teraz przyjrzałem się dokładnie temu co Panowie tworzycie. Wielki szacunek : Prezes 1, Tomker oraz Damned(mimo, że wolę Dry County czy też Something To Believe In). Przy takich Ludziach "zakręconych" wokół Bon Jovi, nawet - taki koneser życia, jakim jest Richie Sambora wydaje się być zupełnie zwyczajnym kolesiem przy Waszej wspaniałej twórczości 
"It's a bitch, but life's a roller coaster ride
The ups and downs will make you scream sometimes"
The ups and downs will make you scream sometimes"
Weźcie przestańcie, bo mi się głupio robi...
Z mojej strony ogromny szacun dla Prezesa i Damneda, bo świetnie ogarniają ten temat.
Ale tak naprawdę wszyscy współtworzycie ten topic i to wg mnie jest jego niedocenianą wartością. Tu nie ma podziałów, jest wspólne tworzenie - Polscy fani BJ - best of the best! Respect!
Z mojej strony ogromny szacun dla Prezesa i Damneda, bo świetnie ogarniają ten temat.
Ale tak naprawdę wszyscy współtworzycie ten topic i to wg mnie jest jego niedocenianą wartością. Tu nie ma podziałów, jest wspólne tworzenie - Polscy fani BJ - best of the best! Respect!
-
- Have A Nice Day
Prezes, Tomker, Damned – chłopaki jesteście fenomenalni, niezastąpieni i chylę czoło przed Wami!
Coś niesamowitego jaką macie wiedzę na temat BJ i potraficie się nią podzielić z innymi w tak interesujący i zachwycający sposób!
Jako zagorzała fanka myślałam, że wiem bardzo dużo na temat mojego ukochanego zespołu, ale w porównaniu z Wami to wiem tyci, tyci. Dziękuję za to, że dzięki Wam dowiaduję się wciąż nowych faktów dot. chłopaków z NJ i cieszę się, że mogę pogłębić swoją wiedzę właśnie dzięki Wam.
Chcę dodać, że oczywiście wszyscy na tym forum są wspaniali, dzielą się swoją wiedzą i tworzymy fajną i niepowtarzalną Bonjovianą rodzinkę zwaną The best Bon Jovi fans in the world!

Coś niesamowitego jaką macie wiedzę na temat BJ i potraficie się nią podzielić z innymi w tak interesujący i zachwycający sposób!
Jako zagorzała fanka myślałam, że wiem bardzo dużo na temat mojego ukochanego zespołu, ale w porównaniu z Wami to wiem tyci, tyci. Dziękuję za to, że dzięki Wam dowiaduję się wciąż nowych faktów dot. chłopaków z NJ i cieszę się, że mogę pogłębić swoją wiedzę właśnie dzięki Wam.

Chcę dodać, że oczywiście wszyscy na tym forum są wspaniali, dzielą się swoją wiedzą i tworzymy fajną i niepowtarzalną Bonjovianą rodzinkę zwaną The best Bon Jovi fans in the world!

BJ - It's my life - Always !
- Mrsadler1997
- Keep The Faith
- Kontakt:
Też chylę czoło przed Prezesem,Demnedem i Tomkerem. ROBICIE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY! Dowiaduje się tutaj nowych,ciekawych rzeczy i to dzięki wam panowie
. No i materiały sprzed tylu lat,które pokazują mi cudowne lata chłopaków z NJ.
Oczywiście jak osoby nade mną i ja też podkreślę,że wszyscy tutaj są cudowni, dzielą się tym co mają i jak to ujęła bardzo ładnie Miricle-BJ "i tworzymy fajną i niepowtarzalną Bonjovianą rodzinkę zwaną The best Bon Jovi fans in the world!".
Oczywiście jak osoby nade mną i ja też podkreślę,że wszyscy tutaj są cudowni, dzielą się tym co mają i jak to ujęła bardzo ładnie Miricle-BJ "i tworzymy fajną i niepowtarzalną Bonjovianą rodzinkę zwaną The best Bon Jovi fans in the world!".
http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:

1993.04.17 - Globe Arena, Sztokholm, Szwecja
Ten fenomenalny koncert w Sztokholmie był częściowo transmitowany przez szweckie radio. W linkach poniżej możemy wysłuchać tego zapisu oraz obejrzeć klipy, w których dźwięk z transmisji nałożono na amatorski obraz video. Midnight Rider zaśpiewane przez Jona, który podczas tego koncertu był w szczytowej dyspozycji wokalnej. Zespół w najwyższej formie. Jeden z najlepszych koncertów BJ całej trasy. Pozycja obowiązkowa.
Transmisja radiowa: http://www.youtube.com/watch?v=BRZyyWX4uwc
01. I Believe
02. Wild in the Streets
03. You Give Love a Bad Name
04. Born to Be My Baby
05. Bring It On Home to Me
06. Bed of Roses
07. Keep the Faith
08. Blood Money
09. Blaze of Glory
10. Dry County
11. Lay Your Hands on Me
12. I'll Sleep When I'm Dead
13. Blood on Blood
14. Bad Medicine
15. Acoustic Solo / Midnight Rider / Wanted Dead or Alive (VIDEO)
16. In These Arms (VIDEO)
17. Livin' on a Prayer
Warto nadmienić, że kilka dni wcześniej, podczas koncertu w Kopenhadze miało miejsce bardzo rzadkie wykonanie coveru Boba Dylana, I Shall Be Released.
jon nawet śpiewa cały drugi refren livina1993.04.06 - Forum di Assago, Mediolan, Włochy
Jednym z kolejnych przystanków europejskiej trasy była miejscowość Assago w prowincji Mediolan. Włoscy fani oprócz wybornego koncertu dostali bonus w postaci ponad godzinnej telewizyjnej emisji tego show. Wszystko dzięki nieistniejącej już stacji Videomusic, która była włoską odpowiedzią na MTV. Był to pierwszy profesjonalny zapis video koncertu z trasy Keep the Faith, który ujrzał światło dzienne.
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there