K***a się troche wnerwiłem tym bajzlem i tymi kłótniami. Wnerwia mnie to, że z tak oczywistej rzeczy robi się tanią sensacje. Albo jestem idiota, albo to jest oczywiste, że przed umieszczeniem zdjęcia zrobia Ci setki retuszów. Przed nagraniem programu 3 godziny przygotowania. Obejrzyjcie sobie Kube W u niego często sa wstawki, że przerywają aby upudrowac nos itp. Pozatym żaden artysta z najwyższej półki nie pokarze się na okładce, wywiadzie imprezie bez make-upu, chyba że ma taki styl !
TRUDNO oczekiwać od faceta, któy od 1984 roku wybierany jest najseksowniejszym rockanem itp że przestanie się stroić i malować ! Kiedys ubierał się w różowe spodnei aby być sexi a teraz ubiera się młodzieńczo, ale tak samo młodzieńczo jak M.Jagger, Bono, Douglas, Pitt i wielu innych starszych od niego !
Przykłady:
1.Bono - Tego się jakoś nie czepiają, że metro itp. Robi to samo co Jon, tylko jego nie wybierają najseksowniejszym rockmanem.
Oj co ja widze OT TO M?ODZIEńCZA KURTKA I TEN NASZYJNIK. Jak prawdziwy metro posiada także odsłoniętą klate. Dodatkowo zarościk, czapeczka, okularki mina twardziela. Czy nie to samo co Bon Jovi. Czy Bono nie pozuje tak samo jak pozuje Jon

?? Pytam się ?
2.Mick Jagger - Facet który jest po 60-tce ubiera się jak młodzieńcy !. Zobacz na obcisłe T-Shirty na koszulke nie zasłaniająca brzuch ! Zobacz jak pozują.
To jest to samo co robi Jon ! Taki jest obecnie tręd

! Kiedyś nosiło się długie tapirowane włosy i obcisłe rózowe spodnie teraz się nosi obcisłą kurteczke i koszulki. Dodatkowo białe zęby, koraliki, krzyżyki, zegarki itp. Tak robią wszyscy obecni najwięksi rockman tacy jak min Jagger czy zespół U2 ! Zobacz na ich twarze to nie sa ludzie, którzy przetrwali bez żadnych poprawek u chirurga.
Co Do Make Upu już widze jak sprzedawałyby się okładki singli, jak chetnie oglądane byłyby wywiady z gwiazdami które wyglądałyby jak na pierwszych zdjęciach bez retuszu itp. (Naciśnijna zdjęcie to się powiekszy abyś lepiej widział).
No i masz Beckhama (chodzącą reklame) bez super fryzurki i żelu na włosach.
Wnerwia mnie jak się zarzuca Jonowi to że się ubiera młodzieżowo itp. Owszem można się z tym niezgadzać, ale taki jest styl ZESPO?U

! Zespołu bo nie tylko Jon ma białe zęby, nie tylko Jon nosi młodzieńcze ubrania i nie tylko on szczerzy zęby.
Mała zabawa. Kto ma najwięcej make-upu w zespole ? (Naciśnij na zdjęcie się powiększy i dostrzeżesz różnice)
A tutaj mała podpowiedź
And the winner is ...
?eby nie było jest i Jon bez Make-upu . Jak to ktoś powiedział i bez makeupu wygląda dobrze więc dla mnie mógłby chodzić bez makijażu.
No i z mojej strony to tyle. Szkoła się zbliża szukajcie taniej sensacji w czymś innym niz pierd...iu o czyms oczywistym.
UWAGA

! Każde zdjecie jest większe niż to co jest umieszczone wystarczy kliknąć na dane zdjęcie i się powiększy

!