Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
Hej.
Cos widze ze temat spotkania podupada. Moze jeszcze raz liste obecnosci zrobic zeby sie nie skonczylo tak ze 2-3 osoby przyjda
?
Oprocz tego, w zwiazku z tym ze nie mamy rezerwacji pasuje jakis inny lokal znalezc. Z tym ze z rezerwacja teraz bedzie ciezko. Wybaczcie mi, ale zaprponuje miasteczko AGH jesli bedzie ladna pogoda, bo mozna sobie siasc na trawce puscic swoja muzyke z telefonu, i sie rozkoszowac pogoda
I moze jeszcze osoby ktore beda po raz pierwszy niech dadza na siebie jakies namiary
Zdrowko!
Uaktualniona lista :
1.Ozonkor
Cos widze ze temat spotkania podupada. Moze jeszcze raz liste obecnosci zrobic zeby sie nie skonczylo tak ze 2-3 osoby przyjda
Oprocz tego, w zwiazku z tym ze nie mamy rezerwacji pasuje jakis inny lokal znalezc. Z tym ze z rezerwacja teraz bedzie ciezko. Wybaczcie mi, ale zaprponuje miasteczko AGH jesli bedzie ladna pogoda, bo mozna sobie siasc na trawce puscic swoja muzyke z telefonu, i sie rozkoszowac pogoda
I moze jeszcze osoby ktore beda po raz pierwszy niech dadza na siebie jakies namiary
Zdrowko!
Uaktualniona lista :
1.Ozonkor
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day
I say, Have A Nice Day

- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Dobra, brygado, ruszać się i wpisywać.
1. Ozonkor
2. Bama
3. Kasaid
4. Dorota
5. Nickita
6. Talia
Czy wszyscy, którzy deklarowali się wcześniej i nie odwołali swojej obecności mają zamiar się pojawić?
Wydaje mi się, że miasteczko w TĘ pogodę to chyba nie najlepszy pomysł.
Moja propozycja, spotkać się na rynku, a później się zobaczy.
Godzina? 18?19?20?
Gloria? Kwiatki? MissTwisted? Roleski? Akane? Atena?
1. Ozonkor
2. Bama
3. Kasaid
4. Dorota
5. Nickita
6. Talia
Czy wszyscy, którzy deklarowali się wcześniej i nie odwołali swojej obecności mają zamiar się pojawić?
Wydaje mi się, że miasteczko w TĘ pogodę to chyba nie najlepszy pomysł.
Moja propozycja, spotkać się na rynku, a później się zobaczy.
Godzina? 18?19?20?
Gloria? Kwiatki? MissTwisted? Roleski? Akane? Atena?
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
To co widzimy sie tego 19/20 ?
Jesli sie nas zbierze troche to moze uderzymy w to : https://www.facebook.com/events/1391422614405933/
, tylko fajnie zeby chociaz nas bylo tym razem wiecej niz 30% z zapowiedzianych
Jesli sie nas zbierze troche to moze uderzymy w to : https://www.facebook.com/events/1391422614405933/
, tylko fajnie zeby chociaz nas bylo tym razem wiecej niz 30% z zapowiedzianych
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day
I say, Have A Nice Day

- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Dokładnie to na MłodościGloria pisze:Hm, a może znaleźlibyście czas na jakieś jedno małe piwo w najbliższy czwartek wieczorem? To jeszcze nie weekend, nie mówię, żeby zostawać do późnej nocy, ale zawsze coś
Luqe, gdzie dokładnie mieszkasz na tej Hucie?

"...I'd rather die than fade away"