Lehua Reid po rozstaniu z Samborą zwierzała się mediom, jak to Jon i Richie pisali jeden ze swoich największych przebojów. Wspominaliśmy o tym w temacie Kobiety związane z BJ. Ciekaw jestem jakby odnieśli się do tych rewelacji sami zainteresowani, bo to wygląda na klasyczną kradzież nieopatentowanego produktu... o ile to prawda...
Można poczytać ale w sumie nic nowego. Słyszałem o tym. Nawet jeśli to prawda to jest mowa o zapożyczeniu tytułu 'I'll Be There For You'. Ciężko uwierzyć że sobie siedzieli i słuchali kaset innych ludzi aby zrzynać. Co do zrzynania z The Beatles to Adrian o tym na okrągło przypomina. My natomiast przypominamy o Beautiful World i Matchbox 20.
Ha ! Swietny gest, jestem pod wrażeniem, byłam pewna, ze to przejdzie bez echa, a tu proszę Tylko ciekawi mnie jedna rzecz, czy zrobił to charytatywnie czy ...za małą opłatą
monjovi pisze:Ha ! Swietny gest, jestem pod wrażeniem, byłam pewna, ze to przejdzie bez echa, a tu proszę Tylko ciekawi mnie jedna rzecz, czy zrobił to charytatywnie czy ...za małą opłatą
Jan (skrót od Janice) Kuehnemund zmarła w czwartek (10 października). Zespół Vixen - nazywany później żeńskim Bon Jovi - założyła z koleżankami w szkole średniej.