Damned pisze:zgadza się, był też niejaki Lars Ricken czy Andreas Moller.. nie to że wielbię naszych zachodnich sąsiadów, ale football grali ładny
z tych największych drużyn oprócz Borussi kibicuję od lat Man United i Barcelonie... to takie top3
a u Ciebie Tomker?
No, proszę, nawet nie guglowałem na ten temat, z pamięcią jeszcze ok;)
Barca to dla mnie nr1 wśród "obcych". A z naszego podwórka to powiem, że dobrze bawiłem się podczas mistrzostwa Polski zdobytego przez Lewego
A czasy Rakowa w pierwszej tez kojarzę
Hej chłopaki! Nie pamiętam w którym temacie o tym rozmawialiśmy ale myslę, że tutaj pasuje - są już bilety w Multikinie na Aerosmith nareszcie. Na FB można wyrwać kupony na tańsze bilety, obowiązują też "czwartki z bueno" cokolwiek by to nie było
Damned pisze:No z pamięcią u Tomkera jak najbardziej ok, jeżeli z formą sportową też, to możemy po następnym koncercie jakiś Always'owy mecz zorganizować
Np. drużyna Jona na drużynę Richiego
PS. Raków w pierwszej lidze.. stare dzieje
Doświadczenie podpowiada, że lepiej być w drużynie Jona - więcej fanek będzie dopingować
Krzyniu, Skrzypek, Kiełb grali w R
[ Dodano: 2013-10-02, 01:00 ] DirtySecret, dzięki za info:)
prezes1 pisze:
Akurat Dewódzkiego nie trawiłem ale Balcar to świetny gość. Pisze super teksty, śpiewa bluesa genialnie i nawet porusza się jak Riedel. Album '2004' bardzo lubię. A Dżem koncertowy to ekstraklasa polskiego rocka. Grają średnio 3h a solówki Styczyńskiego to uczta dla uszu... W ogóle Jurek Styczyński wraz z Jankiem Borysewiczem to geniusze gitary!
ja akurat Balcara nienawidzę, dla mnie zawsze będzie kolesiem od poezji śpiewanej.
[ Dodano: 2013-10-02, 04:01 ]
A Borysewicz - geniusz, na żywo fantastyczny.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Bardzo mi miło Zapraszam Panie do dopingu drużynie Bobbiego, co tam Jon ile można się zachwycać jak mamy takie cudo u jego boku Jak coś to robię zapisy, o na pomponiki zrobimy zbiórkę na ''wspieram.to''