ja również, Jon wygląda bardzo apetycznie i nie sposób oderwać od niego oczuja ostatnio jestem pod wrażeniem "In these arms" i muzycznie i wizualnie
pozdrawiam
W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?
Moderator: Mod's Team
MEG79 napisała:
“Believe in love. Believe in magic. Hell, believe in Santa Clause. Believe in others. Believe in yourself. Believe in your dreams. If you don't, who will?” JBJ
NO NO
JA TEZ UWIELBIAM GO 'IN THESE ARMS' ALE NIE POGARDZE TEZ 'BED OF ROSES' I 'KEEP THE FAITH'
[ Dodano: 2006-03-31, 12:32 ]
ZAPOMNIALAM DODAC O 'I'LL BE THERE FOR YOU' I 'ALWAYS' OCZYWISCIE. A JESLI CHODZI O TO GDZIE WYGLADAL TAK SOBIE, TO MOIM ZDANIEM W 'LAY YOUR HANDS ON ME'-> W TYCH OKULARACH Z TYMI MINAMI,OPASKA I W OGOLE...................
[ Dodano: 2006-03-31, 12:33 ]
A CO MYSLICIE O TYM JAK JON WYGLADA TERAZ???????????????
[ Dodano: 2006-03-31, 12:32 ]
ZAPOMNIALAM DODAC O 'I'LL BE THERE FOR YOU' I 'ALWAYS' OCZYWISCIE. A JESLI CHODZI O TO GDZIE WYGLADAL TAK SOBIE, TO MOIM ZDANIEM W 'LAY YOUR HANDS ON ME'-> W TYCH OKULARACH Z TYMI MINAMI,OPASKA I W OGOLE...................
[ Dodano: 2006-03-31, 12:33 ]
A CO MYSLICIE O TYM JAK JON WYGLADA TERAZ???????????????
Re: NO NO
Wielkie Joł!
I oczywiscie Jonny wygladal najlepiej w Everyday. Te jego fosforyzujace zeby i piekna, opalona i wygolona klata. Mmmmm![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Restekpa!
Mateo
Temat: W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?Syja pisze: A JESLI CHODZI O TO GDZIE WYGLADAL TAK SOBIE, TO MOIM ZDANIEM W 'LAY YOUR HANDS ON ME'-> W TYCH OKULARACH Z TYMI MINAMI,OPASKA I W OGOLE...................
Temat: W którym teledysku Jon wyglądał najlepiej?Syja pisze: A CO MYSLICIE O TYM JAK JON WYGLADA TERAZ???????????????
I oczywiscie Jonny wygladal najlepiej w Everyday. Te jego fosforyzujace zeby i piekna, opalona i wygolona klata. Mmmmm
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Restekpa!
Mateo
Cmok dla Ciebie i dla mnie i dla wszystkich!
!
-
- I Believe
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
w którym teledysku Jon wyglądał lepiej?
ja uważam że wyglądał lepiej w teledysku in these arms i w have a nice day. 

-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Re: w którym teledysku Jon wyglądał lepiej?
Patka, zgadzam ise całkowicie do do Have a Nice Daypatka pisze:ja uważam że wyglądał lepiej w teledysku in these arms i w have a nice day.
- culles
- It's My Life
- Kontakt:
Wypraszam sobieJason pisze:pozdro ziomale!!!
Do piachu z tematem: "BON JOVI do piachu??"
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.
"Bon Jovi skonczyli sie na Kill'Em All..." -Haslo roku
.:blog:.