TV 4

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

TV 4

Post autor: Bonjova »

Właśnie przed paroma minutami zakończył się wywiad z BJ.Leciał na tv 4 w programie VIP.Już wiem dlaczego najnowsze teledyski BJ są takie kiepskie.
Otóż zrobili tanie teledyski,a za reszte kasy wybudowali w New Jersey 4 domy, w których zamieszkały jakieś rodziny.
Mają chłopaki gest
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kurcze, szkoda, że nie wiedziałam, bo bym sobie chętnie obejrzała. Będzie może jakaś powtórka tego programu?

Fakt...mają gest. I takie złote serducho im się jak najbardziej chwali ;) Całe szczęscie, że sława i pieniądze nie uderzają im do głowy niczym woda sodowa :P Dumna jestem.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

O 3 w nocy jest powtorka :P chyba sobie zobacze bo o tej godzinie akurat planuje wrocic z imprezy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wielkie dzieki. Nigdzie nie mogłam znależć programu a telegazeta na tej stronie mi nie dziala. W razie jakby zmozył mnie błogi sen nastawię sobie wideo. :o
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

No to wygląda na to, że posiadaczy TV4 i RTL razem wziętych (na RTL o 22.30 jest dzisiaj BJ) czeka dzisiaj zarwana nocka.... I Wanna Rock'n'Roll All Nite, chciałoby się zanucić :D :D :D
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

O trzeciej w nocy? Późnawo :P Ale nic to, pewno nie będę mogła spać, to może obejrzę xD
A RTL chyba został jakimś cudem wykopany z mojej listy programów... ;/
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatiana »

TV4 naszczescie mam :D Dzieki Dandi za info o powtorce. Programu na RTL niestety nie zobacze, bo jak pisalam juz wczesniej w komentarzach moja kablowka zrezygnowala z emitowania kanalow niemieckich :beksa:
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

99-in-the-shade pisze:A RTL chyba został jakimś cudem wykopany z mojej listy programów... ;/
Tatiana pisze: Programu na RTL niestety nie zobacze, bo jak pisalam juz wczesniej w komentarzach moja kablowka zrezygnowala z emitowania kanalow niemieckich :beksa:
Niniejszym apeluję o wyrazy współczucia dla wszystkich osieroconych przez bezduszne kablówki :( Moja kablówka tymczasem do niedawna też była pozbawiona niemieckich kanałów, acz niedawno wprowadziła RTL do oferty programów.... ma się to szczęście czasami :mrgreen:
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Z tego co wiem to chyba większość kablówek zrezygnowała z kanałow niemieckich.Z niemieckich to ja posiadam tylko vive i vox więć nie obejrzę sobie tego.Czy będzie ktoś nagrywał program z RTL :?:
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No to masz Twisted Girl szczescie z tym RTL. Nie pamietasz moze ile czasu u Ciebie go nie bylo :?: Nie wiem czy moge miec jeszcze jakies nadzieje, ze moja kablowka zacznie go emitowac :?: :(
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bo ja wiem ile... jakieś pół roku chyba :) Nadzieję zawsze mieć możesz-wiesz, once upon a time, not so long ago (jakieś 13 lat temu) był sobie taki gościu, co to mówił keep the faith. Czasem warto się zastosować :P

A na niemieckie kanały to faktycznie chyba kablówki się uwzięły :-|
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Masz racje moze ktoregos pieknego dnia zaczna znowu nadawac niemieckie kanaly :buja:

KTF :!: :!:
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

A niech mnie, nie widziałam. W sumie wczoraj i tak byłam nie bardzo dysponowana, bo po koncercie punkowym... :mrgreen:
A co mówili? :D
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
Awatar użytkownika
Tatiana
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Dobre bylo to jak Jon powiedzial, ze zamiast isc na sesje zdjeciowa woli udac sie do dentysty, na wyrywanie zebow :D No ciekawe co by zrobil, jak by przyszlo co do czego :?: :P
Awatar użytkownika
olcat
Keep The Faith
Keep The Faith
Kontakt:

Post autor: olcat »

Nic - sprawiłby sobie kolejne :diabel:
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”