Co do tweeta - Richie nadaje do nas szyfrem Z tym, że rozszyfrować go trudniej niż Enigme
Jak to czytam, to z jednej strony bardzo mi go szkoda, bo nie takiego kojarzę go z wywiadów i innych filmów (z youtube)
Z drugiej jednak strony jestem trochę zły, bo jak daleko może sięgać "umowa milczenia"... ? Miracle - piękne słowa, które przypominają, że poza byciem gwiazdą rocka Richie to człowiek jak każdy z nas. A jak wiemy - w życiu nie zawsze jest różowo
Harlem rain coming down,
Another shattered soul, in the lost and found.
One more night, on the street of pain,
Getting washed away by the Harlem rain.
Ciekawe co z jutrzejszym koncertem. Przed Europą wydali oświadczenie, że Richiego nie będzie. Teraz cisza. Phil milczy. Wrócili z Avą z Europy. Czyżby Richie wracał ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Tomker pisze:Prezes widzę, że jesteś specem od takich rarytasów Nakup trochę (wiesz dla kogo), żeby miała czym rzucać podczas naszego koncertu z Mr.Bluesmanem
P.S.II. Myślę, że na urodziny Rysiek dostanie od Jona podartą "umowę śmieciową" i będzie mógł wrócić do gry
Tzn. jedna kobieta może założyć tylko jednego takiego push-upa bo jest spory...Chyba że rzuci jednego i za chwilę założy następnego, zdejmie, rzuci i tak w kółko...
Wizualnie fajne wrażenia będą ale to trzeba ustalić. Muszę wiedzieć ile u Nikki mam zamówić...
Umowę dostanie podartą ale żeby Jon nie dobrał się Richiemu do II i III filaru OFE bo na pewno nie wróci...
wiadomo czy Richie robił jakieś party urodzinowe?
i czekam z niecierpliwością na koncert w Chicago, i tak na 1000000% nie wróci, ale może , żyję nadzieją i cholernie spodobało mi się teraz Undiscovered Soul (piosenka)
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait