Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
Mam pytanie do osób, które były na płycie blisko sceny czy tam też nagłośnienie było bo bani, takie echo ? Ja byłem na trybunach w sektorze P i nieciekawie to brzmiało
Dużo osób narzekało właśnie na to echo np. tu: http://m.trojmiasto.pl/news/opinie/5/Bo ... 69962.html z tego co piszą ludzie to chyba stadion PGE nie bardzo nadaje się na koncerty...

Stałam w połowie płyty (w general admission) i dźwięk był super, słaychać było idealnie, w jednym momencie nie zrozumiałam, co mówił Jon ale chyba bardziej przez piszczące wkoło fanki niż złe nagłośnienie
Może im dalej, tym lepiej było słychać? W tym samym miejscu natomiast Ira dudniła niemiłosiernie, aż mnie głowa rozbolała i wszyscy wkoło narzekali, a na forach czytałam opinię, że to oni lepiej brzmieli. Kwestia , gdzie kto stał, i czy lubi oberwać basami po uszach czy nie 
Byłem w Golden Circle i było super pod względem nagłośnienia perfect. Czytelność słów, dobre proporcje. Atmosfera fanów niezapomniana. Stadion sprawdził się w 100%, mam nadzieję że wrócą tu w komplecie i powtórzą jeszcze lepszy show "Because They can"
Ira rzeczywiście z lekka basami dudniła ale to kwestia akustyków.
W myślach dalej widzę Jona w koszulce reprezentacji Polski, coś pięknego i oby nie było to słodzenie ale autentyczne zaskoczenie Jona i chęć powrotu do nas.
Ja bym wrócił na jego miejscu, któż go na tej trasie zaskoczył bardziej niż My
...
Keep The Faith
...
Ira rzeczywiście z lekka basami dudniła ale to kwestia akustyków.
W myślach dalej widzę Jona w koszulce reprezentacji Polski, coś pięknego i oby nie było to słodzenie ale autentyczne zaskoczenie Jona i chęć powrotu do nas.
Ja bym wrócił na jego miejscu, któż go na tej trasie zaskoczył bardziej niż My
Keep The Faith
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Every road leads home to you
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Przed samym koncertem z głośników leciało kilka piosenek, ale przyznam że po przeżyciach na show niebardzo mogę sobie przypomniec co... (chodzi o czas jeszcze przed Irą, kiedy po scenie snuli się techniczni), jestem ciekawa czy to był wybór zespołu, ta składanka? bo czasem tak bywa z tego co wiem. no i miło jak ktoś pamięć odświeży...
bo potem wraz z pierwszymi dźwiękami Water to juz pełna mobilizacja mojego mózgu, rejestrował każdy szczegów
wcześniej chyba włączył się tryb oszczędnościowy dla jego pojemności..
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
"I'll never grow up and I'll never grow old ..."
Vienna 17/05/2013
Gdańsk 19/06/2013
Prague 24/06/2013
Vienna 17/05/2013
Gdańsk 19/06/2013
Prague 24/06/2013
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Momentami niestety był straszny pogłos i chyba każdy to słyszał, bez względu na miejsce w którym się znajdował. Te niedoskonałości słyszał też Jon mówiąc "first concert here too, huh..." :] chociaż i tak miło nas potraktował.
Jak dobrze pamiętam to we Frankfurcie stanął i powiedział "This place sounds like a shit" lol
Jak dobrze pamiętam to we Frankfurcie stanął i powiedział "This place sounds like a shit" lol
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Niech w takim razie szybko remontują Śląski, bo na Narodowym w Warszawie też będzie brzmiało "like a shit" i po drugim takim "huh" więcej Bon Jovi nie zobaczymy w Polsce
Chyba, że we Wrocławiu czy Poznaniu, może tam jest lepiej?
Raise your hands - when you want to let it go!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
Dzięki, to ciekawe co piszesz.jovizna pisze:Momentami niestety był straszny pogłos i chyba każdy to słyszał, bez względu na miejsce w którym się znajdował. Te niedoskonałości słyszał też Jon mówiąc "first concert here too, huh..." :] chociaż i tak miło nas potraktował.
Ogólnie nasze stadiony były robione (jak to w takich imprezowych sytuacjach) bardzo szybko i projekty stadionów zwykle nie przewidują zaleceń akustycznych, albo wykonanie złe niestety.
Moja ciotka była na Madonnie na Narodowym i z trybun był jeden wielki pogłos.
Ja byłem w GC przy samej scenie i było w porządku, ale wiele osób na tym forum narzekało na ten stadion, więc chyba w dalszych rejonach płyty i na trybunach rzeczywiście jest do bani.KondZik pisze:Moja ciotka była na Madonnie na Narodowym i z trybun był jeden wielki pogłos.
Raise your hands - when you want to let it go!