Bez Richiego w Europie!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

http://instagram.com/p/bb9z2Go_sD/

Polecam, nowe foto z kolacji :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

sorry, ale skojarzyło mi się z Sugar Daddy.

Czy Richie w okazywaniu dowodów jakim to niby jest dobrym ojcem nie przesadza?
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Tomker pisze:Czy Richie w okazywaniu dowodów jakim to niby jest dobrym ojcem nie przesadza?
Czy Ava przypadkiem, mimo sławnego taty, nie jest jednak wciąż tylko nastolatką, która wstawia zdjęcia ze swoimi bliskimi do internetu?
Nie przesadzajmy. Richie, tak samo jak każdy z nas ma swoje życie.
Oczywiście wkurzający jest fakt, że jest w Paryżu z córką zamiast z zespołem świętować koniec europejskiej trasy. Tak samo jak denerwująca jest cisza, niewiedza i oglądanie Richiego, który się uśmiecha i ewidentnie udaje, że nic wielkiego się nie stało. Zgadzam się.
Ale Ava jest wciąż jego dzieckiem, a do tego nastolatką. Zwyczajnie wrzuca do sieci to, co jej się podoba. To nie znaczy, że Richie się chełpi jakim to jest fantastycznym ojcem :P
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
usunięty użytkownik 4858

Agata BJ pisze:
Tomker pisze:Czy Richie w okazywaniu dowodów jakim to niby jest dobrym ojcem nie przesadza?
Czy Ava przypadkiem, mimo sławnego taty, nie jest jednak wciąż tylko nastolatką, która wstawia zdjęcia ze swoimi bliskimi do internetu?
Oczywiście wkurzający jest fakt, że jest w Paryżu z córką zamiast z zespołem świętować koniec europejskiej trasy. Tak samo jak denerwująca jest cisza, niewiedza i oglądanie Richiego, który się uśmiecha i ewidentnie udaje, że nic wielkiego się nie stało. Zgadzam się.
Ale Ava jest wciąż jego dzieckiem, a do tego nastolatką. Zwyczajnie wrzuca do sieci to, co jej się podoba. To nie znaczy, że Richie się chełpi jakim to jest fantastycznym ojcem :P
Słusznie zauważyłaś, że Ava jest jeszcze niepełnoletnia, więc Richie jako dobry ojciec co najmniej powinien autoryzować to co Ona wrzuca do Internetu. Tak, że nigdy nie uwierzę, że on nie wie co ona wrzuca. :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Tomker pisze:
Agata BJ pisze:
Słusznie zauważyłaś, że Ava jest jeszcze niepełnoletnia, więc Richie jako dobry ojciec co najmniej powinien autoryzować to co Ona wrzuca do Internetu. Tak, że nigdy nie uwierzę, że on nie wie co ona wrzuca. :P
Nawet jeśli Ava jest tak bardzo grzeczna, że konsultuje z nim każdy swój wpis..nie sądzisz, że nie ma powodu by zabraniał jej wrzucać ich wspólne zdjęcia? Każdy ma do tego prawo, czy jest gwiazdą rocka, czy rolnikiem :P Nie możemy wymagać od Richiego zaszycia się w domu i nie pokazywania nigdzie i nigdy ;)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Moi drodzy, młodość ma swoje prawa, a nawet jeśli niektóre są denne, nie można ich czasem przeskoczyć ;)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
usunięty użytkownik 4858

Agata BJ pisze:
Tomker pisze:
Agata BJ pisze: Czy Ava przypadkiem, mimo sławnego taty, nie jest jednak wciąż tylko nastolatką, która wstawia zdjęcia ze swoimi bliskimi do internetu?
Nawet jeśli Ava jest tak bardzo grzeczna, że konsultuje z nim każdy swój wpis..nie sądzisz, że nie ma powodu by zabraniał jej wrzucać ich wspólne zdjęcia? Każdy ma do tego prawo, czy jest gwiazdą rocka, czy rolnikiem :P Nie możemy wymagać od Richiego zaszycia się w domu i nie pokazywania nigdzie i nigdy ;)
500 zdjęć z Avusią i zero konkretów co jest grane. Strona internetowa Richiego obrosła mchem, można z niech co najwyżej zawirusować swój komputer. Do tego podaje kłamliwe informacje. A to, że niby jest na trasie z BJ, a to, że niby rozwiązał konkurs na cover. Nie ma czasu zmienić tych kłamstw? Nie sądzę, bo znajduje czas na idiotyczne pokazy mody i promocję swego wizerunku jako Sugar Daddy. Jeśli mam uznać prawo do jego prywatności to dlaczego zasypuje internet zupełnie prywatnymi zdjęciami? :P :P :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Tomker pisze:
Agata BJ pisze:
Tomker pisze: Słusznie zauważyłaś, że Ava jest jeszcze niepełnoletnia, więc Richie jako dobry ojciec co najmniej powinien autoryzować to co Ona wrzuca do Internetu. Tak, że nigdy nie uwierzę, że on nie wie co ona wrzuca. :P
500 zdjęć z Avusią i zero konkretów co jest grane. Strona internetowa Richiego obrosła mchem, można z niech co najwyżej zawirusować swój komputer. Do tego podaje kłamliwe informacje. A to, że niby jest na trasie z BJ, a to, że niby rozwiązał konkurs na cover. Nie ma czasu zmienić tych kłamstw? Nie sądzę, bo znajduje czas na idiotyczne pokazy mody i promocję swego wizerunku jako Sugar Daddy. Jeśli mam uznać prawo do jego prywatności to dlaczego zasypuje internet zupełnie prywatnymi zdjęciami? :P :P :P
Tak jak pisałam - MI TEŻ SIĘ TO NIE PODOBA. Ale na to nic nie poradzimy. Tak jest i już. Możemy tylko mieć nadzieję, że się w końcu ogarnie i dowiemy się czegokolwiek.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

usunięty użytkownik 4858

Zgadzam się.

A wiesz co jest dla mnie dość zaskakujące co pokazały koncerty bez Richiego? To, że najbardziej brakowało mi jego głosu. Gitarą X zajął się całkiem dobrze - oczywiście jamming Philla w porównaniu do Rychowego to śmiech na sali, ale generalnie Iks wypadł bardzo dobrze i gdyby nie śpiewał to brak Richiego nie był by dla mnie tak bardzo zauważalny.
Taki paradoks, bo Richie kojarzy się głównie z gitarą a nie wokalem - pardone kojarzył ;) , bo teraz kojarzy się z krawiectwem i promocją młodego ciałka swojej córki :D ;)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Wiem, że to było stronę temu, ale przeróbka zdjęć z podpisami z wakacyjnego "serialu" jest po prostu genialna!!!
Nie było mnie kilka dni w zasięgu netu, liczyłam na to, że jak wrócę, przeczytam coś nowego, ale jak widzę same old, same old i ciągle jest tip top and smiling.

Powinniśmy założyć wątek "co Ava założy / odsłoni do następnego zdjęcia", bo chyba to jedyne "newsy" jakich możemy się spodziewać od Richiego i jego otoczenia.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
usunięty użytkownik 4858

tymczasem Ava bawi się w muzeum :D Ciekawe czy Rychu zagaduje ochronę czy robi zdjęcia :D
Obrazek

[ Dodano: 2013-07-08, 19:28 ]
A poniżej a propo's odkrywania... Ava pozbyła się kłódek ;)
Obrazek
Miracle-BJ
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Miracle-BJ »

Matka Avy nie jest z nimi - opala się na Hawajach :))

http://www.people.com/people/article/0, ... 80,00.html
BJ - It's my life - Always !
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

^^ widocznie nasienie Ryśka nie jest wystarczająco dobre jako maseczka do twarzy i Heather musi pobierać od kogoś innego :)
Obrazek
usunięty użytkownik 4858

Tak na marginesie to ta maseczka dla zdziwaczałej pani Locklear była "produkowana" z osła czy jakiegoś innego zwierza. BTW - ciekawe co na to obrońcy zwierząt...
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

Cóż dla niektorych Richie jest osłem za to ,że nie był na europejskiej części trasy... ;p
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Aktualności”