Jak tam proces najlepszej produkcji koncertowej
zamiast siedzieć i uczyć się na obronę którą mam w poniedziałek to odpalam co jakiś czas forum oraz wszystko inne ^^ / nagle tyle rzeczy staje się ciekawych
Skąd ja to znam! Ja właśnie na yt wklejam moje filmiki z koncertu, więc to jeszcze trochę potrwa zanim je wrzucę tu, bo coś to powoli idzie.. Ale już niebawem ! :-)
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
That's What The Water Made Me, You Give Love A Bad Name oraz Raise Your Hands. Jutro dodam Because We Can, Born To Be My Baby, Someday I'll Be Saturday Night oraz It's My Life. Mam nadzieję, że cokolwiek się przyda.
Karcia- nieźle... na pewno dużo czystsze niż wiele nagrań które miałem dotąd
*** "these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..." - Richie Sambora, 29-10-2007
MaciejCK filmik jest super! Ja spróbuje dodać jutro moje, ale ostrzegam, że są krótkie xD Mimo to mam nadzieję, że się przydadzą.. Wydaje mi się, że dźwięk jest spoko :-)
Cześć wszystkim,
oto kilka moich filmików z Gdańska. Filmy są bez obróbki. Może da się je jakoś obrobić, aby chociaż jakieś fragmenty znalazły się na "naszym" DVD. Pozdrawiam