Tomker pisze:jovizna, a kto jest Naczelnym, bo na zdjęciu są 2 osoby...?
Nasz Ricky fotografował się z jakąś dziunią w barze.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Tomker pisze:Obrazek
a jednak jesteście fankami Phila...
Nooo way we're totally in love with jon bon jovi.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Witam Was wszystkich bardzo cieplutko i miło mi strasznie że mogłam dołonczyć do tak zacnego grona jakimi wy fani Jon Bon Jovi jesteście. ja w zasadzie od niedawna jestem fanką-jeżeli mogę tak siebie nazwać-bo od jakiś dwóch miesięcy ale czy to ważne ile czasu. Pamiętam jak mój brat sluchał Jona już wtedy pamiętam że ta muzyka łatwo wpadała mi w ucho. A dzisiaj po latach udało mi się znowu powrócić do tych wspomnień. Pozdrawiam bardzo gorąco. Asia
joanna034 pisze:Witam Was wszystkich bardzo cieplutko i miło mi strasznie że mogłam dołonczyć do tak zacnego grona jakimi wy fani Jon Bon Jovi jesteście. ja w zasadzie od niedawna jestem fanką-jeżeli mogę tak siebie nazwać-bo od jakiś dwóch miesięcy ale czy to ważne ile czasu.
joanna034 pisze:Witam Was wszystkich bardzo cieplutko i miło mi strasznie że mogłam dołonczyć do tak zacnego grona jakimi wy fani Jon Bon Jovi jesteście. ja w zasadzie od niedawna jestem fanką-jeżeli mogę tak siebie nazwać-bo od jakiś dwóch miesięcy ale czy to ważne ile czasu. Pamiętam jak mój brat sluchał Jona już wtedy pamiętam że ta muzyka łatwo wpadała mi w ucho. A dzisiaj po latach udało mi się znowu powrócić do tych wspomnień. Pozdrawiam bardzo gorąco. Asia
Witam
Zgaduję, że to dzięki koncertowi w Gdańsku?
P.S. Zgodnie z "tradycją" muszę "nowym" zadać pytanie - Alec czy Hugh?
no niestety na koncercie nie byłam-praca i zbyt późne zorientowanie się w sytuacji- a zaczeło się od internetu chyba przez dwa dni albo więcej składłam płytki któwe to warzyszą mi podczas jazdy samochodem (boskie) Tomker trudno zbyt mało jeszcze wiem- więc wybieram obu-wiem wiem nie wolno ale cóż myśle że mi wybaczysz. Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-07-11, 12:40 ]
Ale po przeczytaniu tego i owego na strone jestem bardziej za Aleciem bo mamy wspólną pasje-konie- ja też uwielbiam konie
Witamy, witamy Miło, że nowi do nas dołączają
Tylko wiesz ... to jest BonJovi.pl a nie JonBonJovi.pl Takiego zespołu jak Jon Bon Jovi nie ma .. tak mi sie wydaje Ale jest Bon Jovi, i my właśnie jesteśmy ich fanami
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn