No to bedzie przepiekna releacja! Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu! Gratulacje Damned!!Damned pisze:Wygrałem 2 bilety do Palladium
Ktoś od nas się jeszcze wybiera, czy tylko ja miałem szczęście?

Moderator: Mod's Team
No to bedzie przepiekna releacja! Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu! Gratulacje Damned!!Damned pisze:Wygrałem 2 bilety do Palladium
Gratulacje. Tzn. że 11.10.2016 ukaże się płyta Bon Jovi - "This House Is Note For Sale Live Palladium London". A tak na poważnie, to super że będzie przedstawiciel Forum BonJovi.plDamned pisze:Wygrałem 2 bilety do Palladium
Aż mi się słabo robi jak to czytam, a już totalny Knockout zaliczam, kiedy zwieńczeniem wypowiedzi jest "na czym ta zabawa polega". I nie biję do Ciebie, Adrian, bo wiem że ten post jest z przymrużeniem oka, ale przypomina mi gorzką prawdę o tym, że zabawa na koncertach właśnie na tym polega. Na wpatrywaniu się w ekran smartfona, który pokazuje to, co dzieje się 5 metrów przed tobą.Adrian pisze:Zbiera sprzęt po znajomych aby wydać multicam pro hd relacje z koncertu specjalnie na Damned Tv. Po obejrzeniu wersji Damneda ekipa bj będzie musiała wyrzucić swój materiał do kosza bo nie wydadzą tak amatorskiego dvd w porównaniu do mobtażu Damnedaoni nie wiedzą że pod swoje zkrzydła wpuścili konia trojańskiego który im pokaże na czym ta zabawa polega
Oczywiście że to był żart. Jechać na TAKI koncert w sytuacji gdy nie znamy jeszcze albumu. I skupić się na nagrywaniu... To też nie mój świat. Ja na koncercie wyciągam aparat gdy chce nagrać to jak się bawimy np Tak nagrałem Blood On Blood z Drezna z Rickim i Scroogem. No i wyciągam tel jak leci utwor którego nie lubieBrand New EVENo pisze:Aż mi się słabo robi jak to czytam, a już totalny Knockout zaliczam, kiedy zwieńczeniem wypowiedzi jest "na czym ta zabawa polega". I nie biję do Ciebie, Adrian, bo wiem że ten post jest z przymrużeniem oka, ale przypomina mi gorzką prawdę o tym, że zabawa na koncertach właśnie na tym polega. Na wpatrywaniu się w ekran smartfona, który pokazuje to, co dzieje się 5 metrów przed tobą.Adrian pisze:Zbiera sprzęt po znajomych aby wydać multicam pro hd relacje z koncertu specjalnie na Damned Tv. Po obejrzeniu wersji Damneda ekipa bj będzie musiała wyrzucić swój materiał do kosza bo nie wydadzą tak amatorskiego dvd w porównaniu do mobtażu Damnedaoni nie wiedzą że pod swoje zkrzydła wpuścili konia trojańskiego który im pokaże na czym ta zabawa polega
Trzymam kciuki, że publika dopisze i tak to się NIE skończy.
To jest myśl. Niestety najlepszy rejestrator jaki posiadam, to telefon, ale nie zawaham się go użyćTomker pisze:A może spróbować wnieść jakiś niezły rejestrator dźwięku?
Z tym Bad Medicine tylko tyle można napisać - prowokacja na poziomie 5-cio latka.Adrian pisze:Oczywiście że to był żart. Jechać na TAKI koncert w sytuacji gdy nie znamy jeszcze albumu. I skupić się na nagrywaniu... To też nie mój świat. Ja na koncercie wyciągam aparat gdy chce nagrać to jak się bawimy np Tak nagrałem Blood On Blood z Drezna z Rickim i Scroogem. No i wyciągam tel jak leci utwor którego nie lubieBrand New EVENo pisze:Aż mi się słabo robi jak to czytam, a już totalny Knockout zaliczam, kiedy zwieńczeniem wypowiedzi jest "na czym ta zabawa polega". I nie biję do Ciebie, Adrian, bo wiem że ten post jest z przymrużeniem oka, ale przypomina mi gorzką prawdę o tym, że zabawa na koncertach właśnie na tym polega. Na wpatrywaniu się w ekran smartfona, który pokazuje to, co dzieje się 5 metrów przed tobą.Adrian pisze:Zbiera sprzęt po znajomych aby wydać multicam pro hd relacje z koncertu specjalnie na Damned Tv. Po obejrzeniu wersji Damneda ekipa bj będzie musiała wyrzucić swój materiał do kosza bo nie wydadzą tak amatorskiego dvd w porównaniu do mobtażu Damnedaoni nie wiedzą że pod swoje zkrzydła wpuścili konia trojańskiego który im pokaże na czym ta zabawa polega
Trzymam kciuki, że publika dopisze i tak to się NIE skończy.na takim koncercie nie wiem czy bym wyciągnął tel. No może na kończące koncert Bad Medicine
To się nawet zgadza, bo już chyba od pięciu lat doskonale wiem, że Adrian nie lubi Bad Medicine.TheRock pisze: Z tym Bad Medicine tylko tyle można napisać - prowokacja na poziomie 5-cio latka.