Kup / sprzedaj bilet na koncert Bon Jovi!
Moderator: Mod's Team
Odsprzedam dwa bilety na płytę główną zakupione na Eventim, gdyż nie mogę pojechać z powodów osobistych, cena 150 zł za sztukę odbiór osobisty możliwy na terenie miasta Poznania
mój email lejrus@onet.eu
mój email lejrus@onet.eu
Ja mam do odsprzedania Golden Fast Track o 70 zł taniej, mogę dostarczyć przed koncertem.Poza allegro za 470zł, na allegro 480 zł.
http://allegro.pl/bon-jovi-odbior-gdans ... 28620.html
http://allegro.pl/bon-jovi-odbior-gdans ... 28620.html
UWAGA OKAZJA ! SPRZEDAM 3 BILETY W CENIE 2 !!
UWAGA UWAGA SUPER OKAZJA
Sprzedam 3 bilety Golden Circle ( 350zł sztuka ) w cenie dwóch biletów.
Ewentualnie sprzedam bilety pojedynczo.Info maile : annawilkrr@poczta.fm lub 731023300
Najlepiej odbiór osobisty.Jestem w Bytomia . Od 17.06 będę w Gdańsku.
Sprzedam 3 bilety Golden Circle ( 350zł sztuka ) w cenie dwóch biletów.
Ewentualnie sprzedam bilety pojedynczo.Info maile : annawilkrr@poczta.fm lub 731023300
Najlepiej odbiór osobisty.Jestem w Bytomia . Od 17.06 będę w Gdańsku.
Z bardzo przykrych dla mnie przyczyn nie mogę jechać na tak wyczekiwany koncert.. 
Z tego powodu chcę sprzedać kupiony za 550zł bilet Golden Circle Fast Track w cenie 450 zł ! Odbiór w Krakowie, bądź dopiero w Gdańsku >przy odbiorze w Krakowie jestem skłonny zejść jeszcze troszkę;) <.
mail : adalbert.almond@op.pl ewentualnie 603604915.
PS.
Dorzucam w cenie bilet dojazdu POLSKIM BUSEM w obie strony >Kraków - Gdańsk< : wyjazd o 2.00 19.06 >dojazd około 10 rano< i powrót w czwartek o 18.

Z tego powodu chcę sprzedać kupiony za 550zł bilet Golden Circle Fast Track w cenie 450 zł ! Odbiór w Krakowie, bądź dopiero w Gdańsku >przy odbiorze w Krakowie jestem skłonny zejść jeszcze troszkę;) <.
mail : adalbert.almond@op.pl ewentualnie 603604915.
PS.
Dorzucam w cenie bilet dojazdu POLSKIM BUSEM w obie strony >Kraków - Gdańsk< : wyjazd o 2.00 19.06 >dojazd około 10 rano< i powrót w czwartek o 18.
"This is the story of my life - (...)
and I know, it isn't black and white..."
and I know, it isn't black and white..."
bilet oddam PRAWIE darmo :) [barter]
ODDAM 1 BILET PRAWIE DARMO
Witajcie!
Mam 2 bilety na bon jovi - sektor D rzad 12, miejsca 120 cos. To ten sektor na mapie zaznaczony na czerwono, obok lóż. Cena na bilecie 495 zl.
Jeden bilet jest mój.
Drugi chetnie ODDAM w zamian za cos, gratis dorzucam nocleg w Sopocie jesli nie masz jeszcze gdzie spac.
1. przejazd Berlin albo bliskie okolice - Sopot w środę 19go czyli prawie prosto na koncert. (potem mozna wziac skmke zeby nie placic za parking, za okazaniem biletu koncertowego, biletu na skm kupowac nie trzeba
.
jesli jestes z lubuskiego albo zachodniopomorskiego, kilkadziesiat kilometrow to niewielka roznica
moge jakos sprobowac dotrzec blizej granicy gdyby tak bylo latwiej.
albo
2. przejazd SOPOT - WROCŁAW w czwartek 20go czyli dzien po koncercie
nie musi być samochodem - ale wtedy prosze jakis bilet na pociag EC albo TLK1 z Gdyni najlepiej bezposredni- normalny i nie wczesnie rano :)mhaha
nie mam juz znizek studenckich niestety 
albo
3. no.. moge po prostu go sprzedac jesli komus zalezy. Miejsce obok mnie
Jesli nie masz gdzie spac - chętnie udostępnie jedno łóżko w 2-osobowym pokoju w Hotelu ***** Rezydent w Sopocie (rezerwacja na moje nazwisko, rejestracja od 15:00).
Cóż - to nie tak, ze nie mam co robic z kasą haha
wygrałam po prostu te bilety w jakims konkursie internetowym razem z hotelem i chce jechac, bo bon jovi jest spoko, a wszyscy moi bardzo bliscy i dalsi znajomy pracuja czy maja sesje albo smieja sie z dziadków o laskach :/, wiec jade sama, przypadkiem z Berlina (moze ktos tam juz bedzie na koncercie 18go we wtorek???). A ze koncert jest przed moim urlopem potrzebuje zdarzyc w czwartek do wroclawia 
Jesli jestes z zachodniej polski albo z Wroclawia lub blizszych dalszych okolic- daj koniecznie znac - za benzyne nie wydasz tyle co za takie bilety
[to nie sa miejsca na płycie!] mysle ze taka wymiana raczej sie opłaca
PRZEMYSL TO I DAJ MI ZNAC. czasu jest mało 
tel. +48/531442938 (koniecznie kierunkowy do Polski!)
albo mailem bringmetogu@gmail.com
ps. wiek płec orientacja wyznanie - OBOJETNE
Witajcie!
Mam 2 bilety na bon jovi - sektor D rzad 12, miejsca 120 cos. To ten sektor na mapie zaznaczony na czerwono, obok lóż. Cena na bilecie 495 zl.
Jeden bilet jest mój.
Drugi chetnie ODDAM w zamian za cos, gratis dorzucam nocleg w Sopocie jesli nie masz jeszcze gdzie spac.
1. przejazd Berlin albo bliskie okolice - Sopot w środę 19go czyli prawie prosto na koncert. (potem mozna wziac skmke zeby nie placic za parking, za okazaniem biletu koncertowego, biletu na skm kupowac nie trzeba
jesli jestes z lubuskiego albo zachodniopomorskiego, kilkadziesiat kilometrow to niewielka roznica
albo
2. przejazd SOPOT - WROCŁAW w czwartek 20go czyli dzien po koncercie
nie musi być samochodem - ale wtedy prosze jakis bilet na pociag EC albo TLK1 z Gdyni najlepiej bezposredni- normalny i nie wczesnie rano :)mhaha
albo
3. no.. moge po prostu go sprzedac jesli komus zalezy. Miejsce obok mnie
Jesli nie masz gdzie spac - chętnie udostępnie jedno łóżko w 2-osobowym pokoju w Hotelu ***** Rezydent w Sopocie (rezerwacja na moje nazwisko, rejestracja od 15:00).
Cóż - to nie tak, ze nie mam co robic z kasą haha
Jesli jestes z zachodniej polski albo z Wroclawia lub blizszych dalszych okolic- daj koniecznie znac - za benzyne nie wydasz tyle co za takie bilety
tel. +48/531442938 (koniecznie kierunkowy do Polski!)
albo mailem bringmetogu@gmail.com
ps. wiek płec orientacja wyznanie - OBOJETNE
Sprzedam 2 bilety na płytę!!
Pełen smutku jestem zmuszony sprzedać dwa bilety na płytę (przyczyny zawodowe uniemożliwiły mi wyjazd). Cena za bilet 100 zł (możliwość rozsądnej negocjacji). Zainteresowanych proszę o kontakt mail: przemek.szczesny83@gmail.com