Kup / sprzedaj bilet na koncert Bon Jovi!
Moderator: Mod's Team
Odsprzedam dwa bilety na płytę główną zakupione na Eventim, gdyż nie mogę pojechać z powodów osobistych, cena 150 zł za sztukę odbiór osobisty możliwy na terenie miasta Poznania
mój email lejrus@onet.eu

mój email lejrus@onet.eu
Ja mam do odsprzedania Golden Fast Track o 70 zł taniej, mogę dostarczyć przed koncertem.Poza allegro za 470zł, na allegro 480 zł.
http://allegro.pl/bon-jovi-odbior-gdans ... 28620.html

http://allegro.pl/bon-jovi-odbior-gdans ... 28620.html
UWAGA OKAZJA ! SPRZEDAM 3 BILETY W CENIE 2 !!
UWAGA UWAGA SUPER OKAZJA 
Sprzedam 3 bilety Golden Circle ( 350zł sztuka ) w cenie dwóch biletów.
Ewentualnie sprzedam bilety pojedynczo.Info maile : annawilkrr@poczta.fm lub 731023300
Najlepiej odbiór osobisty.Jestem w Bytomia . Od 17.06 będę w Gdańsku.

Sprzedam 3 bilety Golden Circle ( 350zł sztuka ) w cenie dwóch biletów.
Ewentualnie sprzedam bilety pojedynczo.Info maile : annawilkrr@poczta.fm lub 731023300
Najlepiej odbiór osobisty.Jestem w Bytomia . Od 17.06 będę w Gdańsku.
Z bardzo przykrych dla mnie przyczyn nie mogę jechać na tak wyczekiwany koncert.. 
Z tego powodu chcę sprzedać kupiony za 550zł bilet Golden Circle Fast Track w cenie 450 zł ! Odbiór w Krakowie, bądź dopiero w Gdańsku >przy odbiorze w Krakowie jestem skłonny zejść jeszcze troszkę;) <.
mail : adalbert.almond@op.pl ewentualnie 603604915.
PS.
Dorzucam w cenie bilet dojazdu POLSKIM BUSEM w obie strony >Kraków - Gdańsk< : wyjazd o 2.00 19.06 >dojazd około 10 rano< i powrót w czwartek o 18.

Z tego powodu chcę sprzedać kupiony za 550zł bilet Golden Circle Fast Track w cenie 450 zł ! Odbiór w Krakowie, bądź dopiero w Gdańsku >przy odbiorze w Krakowie jestem skłonny zejść jeszcze troszkę;) <.
mail : adalbert.almond@op.pl ewentualnie 603604915.
PS.
Dorzucam w cenie bilet dojazdu POLSKIM BUSEM w obie strony >Kraków - Gdańsk< : wyjazd o 2.00 19.06 >dojazd około 10 rano< i powrót w czwartek o 18.
"This is the story of my life - (...)
and I know, it isn't black and white..."
						and I know, it isn't black and white..."
bilet oddam PRAWIE darmo :) [barter]
ODDAM 1 BILET PRAWIE DARMO
Witajcie!
Mam 2 bilety na bon jovi - sektor D rzad 12, miejsca 120 cos. To ten sektor na mapie zaznaczony na czerwono, obok lóż. Cena na bilecie 495 zl.
Jeden bilet jest mój.
Drugi chetnie ODDAM w zamian za cos, gratis dorzucam nocleg w Sopocie jesli nie masz jeszcze gdzie spac.
1. przejazd Berlin albo bliskie okolice - Sopot w środę 19go czyli prawie prosto na koncert. (potem mozna wziac skmke zeby nie placic za parking, za okazaniem biletu koncertowego, biletu na skm kupowac nie trzeba .
. 
jesli jestes z lubuskiego albo zachodniopomorskiego, kilkadziesiat kilometrow to niewielka roznica moge jakos sprobowac dotrzec blizej granicy gdyby tak bylo latwiej.
 moge jakos sprobowac dotrzec blizej granicy gdyby tak bylo latwiej.
albo
2. przejazd SOPOT - WROCŁAW w czwartek 20go czyli dzien po koncercie
nie musi być samochodem - ale wtedy prosze jakis bilet na pociag EC albo TLK1 z Gdyni najlepiej bezposredni- normalny i nie wczesnie rano :)mhaha nie mam juz znizek studenckich niestety
 nie mam juz znizek studenckich niestety 
albo
3. no.. moge po prostu go sprzedac jesli komus zalezy. Miejsce obok mnie
Jesli nie masz gdzie spac - chętnie udostępnie jedno łóżko w 2-osobowym pokoju w Hotelu ***** Rezydent w Sopocie (rezerwacja na moje nazwisko, rejestracja od 15:00).
Cóż - to nie tak, ze nie mam co robic z kasą haha wygrałam po prostu te bilety w jakims konkursie internetowym razem z hotelem i chce jechac, bo bon jovi jest spoko, a wszyscy moi bardzo bliscy i dalsi znajomy pracuja czy maja sesje albo smieja sie z dziadków o laskach :/, wiec jade sama, przypadkiem z Berlina (moze ktos tam juz bedzie na koncercie 18go we wtorek???). A ze koncert jest przed moim urlopem potrzebuje zdarzyc w czwartek do wroclawia
 wygrałam po prostu te bilety w jakims konkursie internetowym razem z hotelem i chce jechac, bo bon jovi jest spoko, a wszyscy moi bardzo bliscy i dalsi znajomy pracuja czy maja sesje albo smieja sie z dziadków o laskach :/, wiec jade sama, przypadkiem z Berlina (moze ktos tam juz bedzie na koncercie 18go we wtorek???). A ze koncert jest przed moim urlopem potrzebuje zdarzyc w czwartek do wroclawia 
Jesli jestes z zachodniej polski albo z Wroclawia lub blizszych dalszych okolic- daj koniecznie znac - za benzyne nie wydasz tyle co za takie bilety [to nie sa miejsca na płycie!] mysle ze taka wymiana raczej sie opłaca
 [to nie sa miejsca na płycie!] mysle ze taka wymiana raczej sie opłaca  PRZEMYSL TO I DAJ MI ZNAC. czasu jest mało
 PRZEMYSL TO I DAJ MI ZNAC. czasu jest mało 
tel. +48/531442938 (koniecznie kierunkowy do Polski!)
albo mailem bringmetogu@gmail.com
ps. wiek płec orientacja wyznanie - OBOJETNE

Witajcie!
Mam 2 bilety na bon jovi - sektor D rzad 12, miejsca 120 cos. To ten sektor na mapie zaznaczony na czerwono, obok lóż. Cena na bilecie 495 zl.
Jeden bilet jest mój.
Drugi chetnie ODDAM w zamian za cos, gratis dorzucam nocleg w Sopocie jesli nie masz jeszcze gdzie spac.
1. przejazd Berlin albo bliskie okolice - Sopot w środę 19go czyli prawie prosto na koncert. (potem mozna wziac skmke zeby nie placic za parking, za okazaniem biletu koncertowego, biletu na skm kupowac nie trzeba
jesli jestes z lubuskiego albo zachodniopomorskiego, kilkadziesiat kilometrow to niewielka roznica
albo
2. przejazd SOPOT - WROCŁAW w czwartek 20go czyli dzien po koncercie
nie musi być samochodem - ale wtedy prosze jakis bilet na pociag EC albo TLK1 z Gdyni najlepiej bezposredni- normalny i nie wczesnie rano :)mhaha
albo
3. no.. moge po prostu go sprzedac jesli komus zalezy. Miejsce obok mnie
Jesli nie masz gdzie spac - chętnie udostępnie jedno łóżko w 2-osobowym pokoju w Hotelu ***** Rezydent w Sopocie (rezerwacja na moje nazwisko, rejestracja od 15:00).
Cóż - to nie tak, ze nie mam co robic z kasą haha
Jesli jestes z zachodniej polski albo z Wroclawia lub blizszych dalszych okolic- daj koniecznie znac - za benzyne nie wydasz tyle co za takie bilety
tel. +48/531442938 (koniecznie kierunkowy do Polski!)
albo mailem bringmetogu@gmail.com
ps. wiek płec orientacja wyznanie - OBOJETNE
Sprzedam 2 bilety na płytę!!
Pełen smutku jestem zmuszony sprzedać dwa bilety na płytę (przyczyny zawodowe uniemożliwiły mi wyjazd). Cena za bilet 100 zł (możliwość rozsądnej negocjacji). Zainteresowanych proszę o kontakt mail: przemek.szczesny83@gmail.com

99zł
 99zł