Tomker pisze:
A co do aparatów to jest oficjalny zakaz wnoszenia. Oczywiście wnoszenie będzie i nie są wstanie tego uniknąć. Ja akurat chciałem wziąć coś z jakotakim zoomem, ale podobno nie będzie możliwości zdania do sensownego depozytu w razie gdyby mnie z tym nie chcieli wpuścić
Hej
byłam na kilku koncertach BJ w Niemczech i w Austrii i zawsze można było wnieść mały aparat. Podkreślam mały, nie lustrzankę! Chociaż niektórym udało się i lustrzankę przemycić, ale ochrona się czepiała, gdy widziała duży aparat w pierwszych rzędach.
Żadnego depozytu nigdzie nie było, jak coś nie pozwolili wnieść to tylko kosz, w moim przypadku wyrzuciłam parasol gdy w 2011 padało w Wiedniu, cóż straty muszą być
[ Dodano: 2013-05-20, 14:20 ]
Fromasz1899 pisze:ja jeszcze nie kupiłem, nie potrafię się zdecydować, bardzo bym chciał płytę (wiem żę to śmiesznie zabrzmi) ale boję się tam iść sam

wiem, że odpłynę masakrycznie się zmęczę cały koncert śpiewając i skacząc.
jaki bilet podpowiadacie kupić?:P
Ile ty masz lat?
Ja jako kobieta i to w pewnym wieku (!) byłam na i na trybunach i na płycie i w DC i GC. I mogę Ci powiedzieć z doświadczenia że trybuny odpadają, chyba że jesteś chory, masz problem z nogami lub kręgosłupem. Wg mnie tylko DC lub GC jest sensowny, ewentualnie płyta jeśli nie masz kasy. Tam jest atmosfera dla której człowiek tam idzie. Np przedwczoraj w Monachium to był istny szał, do Golden Circle było ponad 500 osób z Fanklubu. A mimo to drugi rząd na środku zdobyłam, nie ma rzeczy niemożliwych tylko trzeba trochę się namęczyć aby swoje marzenie zrealizować.
Szczególnie że czuję że teraz będzie dłuższa przerwa i BJ w koleją trasę szybko nie wyruszą, dlatego radzę korzystać póki są w trasie.