Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
Mam pytanie do osób, które były na płycie blisko sceny czy tam też nagłośnienie było bo bani, takie echo ? Ja byłem na trybunach w sektorze P i nieciekawie to brzmiało
Dużo osób narzekało właśnie na to echo np. tu: http://m.trojmiasto.pl/news/opinie/5/Bo ... 69962.html z tego co piszą ludzie to chyba stadion PGE nie bardzo nadaje się na koncerty...
Stałam w połowie płyty (w general admission) i dźwięk był super, słaychać było idealnie, w jednym momencie nie zrozumiałam, co mówił Jon ale chyba bardziej przez piszczące wkoło fanki niż złe nagłośnienie
Może im dalej, tym lepiej było słychać? W tym samym miejscu natomiast Ira dudniła niemiłosiernie, aż mnie głowa rozbolała i wszyscy wkoło narzekali, a na forach czytałam opinię, że to oni lepiej brzmieli. Kwestia , gdzie kto stał, i czy lubi oberwać basami po uszach czy nie 
Byłem w Golden Circle i było super pod względem nagłośnienia perfect. Czytelność słów, dobre proporcje. Atmosfera fanów niezapomniana. Stadion sprawdził się w 100%, mam nadzieję że wrócą tu w komplecie i powtórzą jeszcze lepszy show "Because They can"
Ira rzeczywiście z lekka basami dudniła ale to kwestia akustyków.
W myślach dalej widzę Jona w koszulce reprezentacji Polski, coś pięknego i oby nie było to słodzenie ale autentyczne zaskoczenie Jona i chęć powrotu do nas.
Ja bym wrócił na jego miejscu, któż go na tej trasie zaskoczył bardziej niż My
...
Keep The Faith
...
Ira rzeczywiście z lekka basami dudniła ale to kwestia akustyków.
W myślach dalej widzę Jona w koszulce reprezentacji Polski, coś pięknego i oby nie było to słodzenie ale autentyczne zaskoczenie Jona i chęć powrotu do nas.
Ja bym wrócił na jego miejscu, któż go na tej trasie zaskoczył bardziej niż My
Keep The Faith
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
Every road leads home to you
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter

-
I Believe
Przed samym koncertem z głośników leciało kilka piosenek, ale przyznam że po przeżyciach na show niebardzo mogę sobie przypomniec co... (chodzi o czas jeszcze przed Irą, kiedy po scenie snuli się techniczni), jestem ciekawa czy to był wybór zespołu, ta składanka? bo czasem tak bywa z tego co wiem. no i miło jak ktoś pamięć odświeży...
bo potem wraz z pierwszymi dźwiękami Water to juz pełna mobilizacja mojego mózgu, rejestrował każdy szczegów
wcześniej chyba włączył się tryb oszczędnościowy dla jego pojemności..
"I'll never grow up and I'll never grow old ..."
Vienna 17/05/2013
Gdańsk 19/06/2013
Prague 24/06/2013
Vienna 17/05/2013
Gdańsk 19/06/2013
Prague 24/06/2013
- jovizna
- Gdańsk Supporter

-
Have A Nice Day
Momentami niestety był straszny pogłos i chyba każdy to słyszał, bez względu na miejsce w którym się znajdował. Te niedoskonałości słyszał też Jon mówiąc "first concert here too, huh..." :] chociaż i tak miło nas potraktował.
Jak dobrze pamiętam to we Frankfurcie stanął i powiedział "This place sounds like a shit" lol
Jak dobrze pamiętam to we Frankfurcie stanął i powiedział "This place sounds like a shit" lol
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Niech w takim razie szybko remontują Śląski, bo na Narodowym w Warszawie też będzie brzmiało "like a shit" i po drugim takim "huh" więcej Bon Jovi nie zobaczymy w Polsce
Chyba, że we Wrocławiu czy Poznaniu, może tam jest lepiej?
Raise your hands - when you want to let it go!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
-
KondZik
Dzięki, to ciekawe co piszesz.jovizna pisze:Momentami niestety był straszny pogłos i chyba każdy to słyszał, bez względu na miejsce w którym się znajdował. Te niedoskonałości słyszał też Jon mówiąc "first concert here too, huh..." :] chociaż i tak miło nas potraktował.
Ogólnie nasze stadiony były robione (jak to w takich imprezowych sytuacjach) bardzo szybko i projekty stadionów zwykle nie przewidują zaleceń akustycznych, albo wykonanie złe niestety.
Moja ciotka była na Madonnie na Narodowym i z trybun był jeden wielki pogłos.
Ja byłem w GC przy samej scenie i było w porządku, ale wiele osób na tym forum narzekało na ten stadion, więc chyba w dalszych rejonach płyty i na trybunach rzeczywiście jest do bani.KondZik pisze:Moja ciotka była na Madonnie na Narodowym i z trybun był jeden wielki pogłos.
Raise your hands - when you want to let it go!