Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
joanna
I Believe
I Believe

Post autor: joanna »

Magnolia pisze:Czyli zespół ;)
Fajnie byłoby gdyby wpuszczali :D choć pewnie wtedy osoby z DC nieźle się wkurzą ;)
no rozumiem radosc ludzi z GC jesli by troche wpuszczono na DC ale rozumiem tez tych z DC bo zaplacili duża kase.
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

I jakby nie było tak samo z GC early i zwykłym GC. Sama mam early GC i trochę w niesmak byłoby mi dostać z łokcia od pchającej się osoby z normalnym GC- w końcu zapłaciłam 200 zł więcej naprawdę ciężko uzbieranych pieniążków, ale również gdyby organizatorzy wpuszczali na DC to czemu by nie skorzystać, choć byłabym wkurzona gdybym wybuliła na DC, więc całkowicie rozumiem :)

niech każdy chyba najlepiej będzie tam, za co zapłacił, dla wzajemnego szacunku;
nie dzielmy się na forum ze wzg. na koszt biletu- dla wzajemnego finansowego szacunku;
bądźmy kulturalni na koncercie, BJ mają wrócić do Polski! :)
Jonoda
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Jonoda »

To bilecik Na DC jest mój ^^. Zwyciężyłam starcie z rozsądkiem
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Z całym szacunkiem, ale jeśli zobaczę, że mam jak się dostać do barierek mimo zakupionego 350 zł, to się będę pchać. No bez przesady, life is brutal. :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
Talia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: Talia »

alniac pisze:Z całym szacunkiem, ale jeśli zobaczę, że mam jak się dostać do barierek mimo zakupionego 350 zł, to się będę pchać. No bez przesady, life is brutal. :)
Właśnie!
Cena biletu to nie tylko możliwość bycia bliżej, dostajecie 'pamiątki'. Nie będę nikogo trącac ani na chama się wpychać, jeżeli będzie kawałek miejsca bliżej sceny to z pewnością tam będę.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Rozum płacze, ale serca pęka z radości ;]
Marzenia są w końcu bezcenne :)
Awatar użytkownika
gnjovi
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: gnjovi »

Witam Wszystkich!

Bardzo rzadko się tutaj udzielam ale wyjątkowo chciałbym się podzielić radością z okazji koncertu Bon Jovi w Polsce.Właśnie zakupiłem bilet Backstage Golden Circle więc do zobaczenia w Gdańsku!!!!!Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2012, o 20:58 przez gnjovi, łącznie zmieniany 1 raz.
SOMEDAY I'LL BE SATURDAY NIGHT
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Bilet za 350 zł zakupiony! Czekam na kuriera, żeby oprawić sobie cacuszko w ramkę i niech czeka na czerwiec :)
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

crd:)
Ostatnio zmieniony 17 listopada 2014, o 00:44 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
thorgal_30
It's My Life
It's My Life

Post autor: thorgal_30 »

to wszystko zalezy, płyta to gwarancja stania 5 godzin, czasami wstrzymywanie potrzeb heh.. bo jak sie ma super miejscówkę to pójscie do toj toja to strata miejsca ;-) ba... przez około 3 godziny jest sie odcietym od picia... no chyba ze sie przemyci korek,korki.. i wniesie ze dwie półlitrowe butelki...

Mnie to bardziej ciekawi kiedy wam te Tour Booki będa rozdawać.. bo raczej nie wyśla teraz z biletem bo tour booki pewnie jeszce nie gotowe... no chyba ze te stare z 2011 wam wyślą hmm.. no ale jesli przed koncertem.. to przewalone tak cały koncert trzymac tego booka i sie martwic czy sie nie pogniecie etc. ja to zawsze po koncercie kupowałem o ile nie brakło :)
Livin' On the Prayer
usunięty użytkownik 4858

alniac pisze:Bilet za 350 zł zakupiony! Czekam na kuriera, żeby oprawić sobie cacuszko w ramkę i niech czeka na czerwiec :)
a jakim cudem zakupiony skoro organizatorzy podają, że sprzedaż dopiero od jutra?
Vickynella
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

eventim

Post autor: Vickynella »

Nie wiem dlaczego ale na eventim juz ruszylo pare godzin temu ;/!!! i jezeli dobrze rozumiem ten podgląd to na trybunach nie ma juz polowy miejsc ;/;/
usunięty użytkownik 4858

(del)
Ostatnio zmieniony 3 lipca 2014, o 01:25 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
Asik
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Asik »

Cuda się zdarzają, Jon w Polsce, full stadion :-) Jeśli dziś polowa zarezerwowana, to tylko sie cieszyć :jupi: Nie będzi siary
Asik
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

Talia pisze:
alniac pisze:Z całym szacunkiem, ale jeśli zobaczę, że mam jak się dostać do barierek mimo zakupionego 350 zł, to się będę pchać. No bez przesady, life is brutal. :)
Właśnie!
Cena biletu to nie tylko możliwość bycia bliżej, dostajecie 'pamiątki'. Nie będę nikogo trącac ani na chama się wpychać, jeżeli będzie kawałek miejsca bliżej sceny to z pewnością tam będę.
O, o, o, tu to samo, tym bardziej że mam, kurczę, 150 cm, zasłonić raczej nikomu nie zasłonię XD
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”