Koncerty W Londynie - Wspólny wyjazd
Moderator: Mod's Team
Hej. My my mamy na wprost sektor B1. No a misiek nie jeden jest. Jedziemy na dwa dni. Wynajelismy sobie niewielki hotelik blisko O2. A wy jak jedziecie? 
[ Dodano: 2010-01-14, 15:23 ]
Wiecej info na:krys1974@tlen.pl

[ Dodano: 2010-01-14, 15:23 ]
Wiecej info na:krys1974@tlen.pl
- Misiek
- Gdańsk Supporter 
- 
		Keep The Faith

- Kontakt:
Faktycznie - Misiek nie jest tylko jedenJa też mam na ten dzień, ale chyba nie mówisz o mnie jako o miśku xD
To może uda się razem pojechać, ale myślę, że Krys już w tym kierunku podziałał odpowiednio
No to chyba wystarczy na zachętęDla wszystkich oczekujących koncertów w Londynie i dla tych co się zastanawiając czy jechać polecam najnowszy news ;P
nie wiem kompletnie jak się w tym wszystkim odnaleźć.  strasznie zależy mi na ich koncercie, słucham BJ od zawsze. możecie napisać mi, jak zamawiacie bilety? bo czas najwyższy, koncert za pół roku xd
 strasznie zależy mi na ich koncercie, słucham BJ od zawsze. możecie napisać mi, jak zamawiacie bilety? bo czas najwyższy, koncert za pół roku xd 
Ps. Jedzie ktoś z okolic Zielonej Góry?
[ Dodano: 2010-01-25, 00:04 ]
krys1974- ile dałeś za bilety w tym sektorze?

Ps. Jedzie ktoś z okolic Zielonej Góry?
[ Dodano: 2010-01-25, 00:04 ]
krys1974- ile dałeś za bilety w tym sektorze?
Zapytam. Dam znac jak cos bede wiedział. ale najlepiej wyslij mi swój nr tel na skrzynke. Oddzwonie bo za duzo pisania.Krys1974@tlen.pl.Pozdrawiam.

- 
				pafkoo
- Little Bit Of Soul 
- Kontakt:
W takim razie zapraszam Cię (i innych posiadaczy/polucjących na bilety na 25.06) do tego tematu: http://bonjovi.pl/forum/topics57/koncer ... vt1654.htmiza_iza00 pisze:Hej, właśnie zostałam szczęśliwą posuadaczką biletów na 25.06.Czy jeszcze ktoś się wybiera na ten dzień?
Zbierzmy się, i atakujemy!
Masz już może zarezerwowany hotel?
Koncert w Londynie
hej! ja też się wybieram 25.06!!!!! może się jakoś zbierzemy i wszyscy razem pojedziemy?