This Is Our House - Premiera
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
:(
a ja się obawiam, że to jednak wersja finalna, chyba, że Richie jeszcze nie ułożył solówki i unika sytuacji z innego singla. Tak czy inaczej mógł coś chociaż zaimprowizować, bo to mu na koncertach zajefajnie wychodzi.
Na dzień dzisiejszy GH nie kupuje. Jeżeli oni będą robić takie kawały to na tym albumie raczej nie zarobią. Ludzie pościągają sobie z neta dla wybranych utworów.
This Is Our House - This Is Our End tak to powinno lecieć
jeżeli dojdzie solówka wszystko odszczekam.
Na dzień dzisiejszy GH nie kupuje. Jeżeli oni będą robić takie kawały to na tym albumie raczej nie zarobią. Ludzie pościągają sobie z neta dla wybranych utworów.
This Is Our House - This Is Our End tak to powinno lecieć
jeżeli dojdzie solówka wszystko odszczekam.
...and just only rock...
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Ta piosenka fajnie by się komponowała z ujęciami publiki w United Center podczas spotkań Chicago Bulls w nadchodzącym sezonie. W ostatnim sezonie podczas time out można tu było usłyszeć fragmenty LOAP, WDOA, czy I Love This Town.
Oceniać będę finalną, studyjną wersję.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Alicia 478
- It's My Life
- DiamentowaDusza
- It's My Life
Motyw który pojawia się w chórkach jest melodycznie i rytmicznie tożsamy z motywem wprowadzającym w refren Working Man'a. Szkoda że jest chyba najciekawszym motywem piosenki.
Riff, chociaż bardzo zwyczajny, wydaje się dość wciągający.
Myślę że tekst nie świadczy w żaden sposób o "obniżeniu lotów" JBJ i RS, a raczej o szukaniu środków którymi można trafić do masy ludzi. \
Tak czy inaczej trudno mi sobie wyobrazić egzystencję takiego tworu obok najbardziej wybitnych osiągnięć zespołu z ostatnich piętnastu lat. To się nadaje na stadion, lepiej niż "Supermany" które i tak nie brzmią jak powinny.
Riff, chociaż bardzo zwyczajny, wydaje się dość wciągający.
Myślę że tekst nie świadczy w żaden sposób o "obniżeniu lotów" JBJ i RS, a raczej o szukaniu środków którymi można trafić do masy ludzi. \
Tak czy inaczej trudno mi sobie wyobrazić egzystencję takiego tworu obok najbardziej wybitnych osiągnięć zespołu z ostatnich piętnastu lat. To się nadaje na stadion, lepiej niż "Supermany" które i tak nie brzmią jak powinny.
:)
jeżeli w ogóle będzie solo, bo ja już porzuciłem te nadzieję...Tatar pisze:Mnie się podoba. Klimat z czasów KTF ma. Dodać solo i będzie cacy.
[ Dodano: 2010-08-01, 04:57 ]
no chyba żarcisz...DiamentowaDusza pisze:Ta piosenka nie jest najgorsza,na pewno lepsza niż połowa z The Circule <moim zdaniem najgorszy album BJ>a znając życie to ta pioseneczka będzie grana w radiach etc bo takie się sprzedają.
Tym bardziej te Yeah Yeah Yeah
Happy Bullet Thorn Working Promiseland Love Rule Fast Cars Born to Follow od tych wszystkich dużo gorsza The Circle z tym czymś to arcydzieło...
póki solówki nie bedzie utwór naganny - solówka się pojawi dobry ale na pewno nie lepszy od Happy Bulleta czy Thorna
...and just only rock...
- DiamentowaDusza
- It's My Life
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
najlepiej komponowałoby się to z EKG mojego serducha w momencie kiedy One Republic schodziło ze sceny, zgasły światła i usłyszałam pierwsze dźwięki tej piosenkiFrankie pisze:Ta piosenka fajnie by się komponowała z ujęciami publiki w United Center podczas spotkań Chicago Bulls w nadchodzącym sezonie. W ostatnim sezonie podczas time out można tu było usłyszeć fragmenty LOAP, WDOA, czy I Love This Town.
i moimi zdjęciami tuż po koncercie
Have a Nice Fuckin' Day
Wystarczy tego dobrego. Wy tu robicie jakiś straszny offtop, mieszając się wzajemnie błotem oraz przekrzykując się. Powinniście trochę przystopować, bo to co robicie jest zupełnie pozbawione większego sensu, a Admin może tu zrobić gruntowny przesiew. Lepiej poczekajcie co momentu ukazania się ostatecznej wersji tej piosenki.
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Ale ja nikogo błotem nie obrzucam
. Na temat This Is Our House wypowiedziałem się w miarę pozytywnie, niespecjalnie wierzę w radykalną zmianę tego numeru. Poza tym od udzielania upomnień są tu inne, odpowiedzialne za to osoby...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Dobra dyskusję na temat tego, czy fan powinien jedynie bezgranicznie wielbić swój ulubiony zespół, czy jednak może krytykować jego muzyczne dokonania przeniosłem do odrębnego tematu.
http://bonjovi.pl/forum/topics1/bezgran ... .htm#45515
Jednocześnie zachęcam do dalszego dzielenia się opiniami na temat This Is Our House.
http://bonjovi.pl/forum/topics1/bezgran ... .htm#45515
Jednocześnie zachęcam do dalszego dzielenia się opiniami na temat This Is Our House.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!