KONCERT: 25 Maj 2008 - Lipsk - KTO CHęTNY !!!

Wszystkie tematy odnośnie koncertów promocyjnych Lost Highway

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
Kontakt:

Post autor: Ricky Skywalker »

Zolw pisze:Rozbój w biały dzień, austriakom jakoś wystarczy 10 euro na przesyłkę do Polski a niemcy muszą mieć 35 ;[ :zniesmaczony:
No to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniej :) Poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją :)
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Lou pisze:Mielibyśmy też chyba możliwość w Brukseli, ale to jeszcze nic pewnego.
o jak miło, że jacyś Polacy oprócz mnie tam będą. Może pomachamy trzema flagami miniaturowymi to nas Jon zauważy i przyjedzie ;]
kasiatko15
I Believe
I Believe

Post autor: kasiatko15 »

wiem że nie może byc to karta bankomatowa:) ja obawiam sie tylko czy moja kredytowa bedzie przyjęta... najzwyczajniej w swiecie sie na tym nie znam.... ale zadzwonie do swojego banku;)

[ Dodano: 2007-11-10, 16:30 ]
no i dzwoniłam... mogę kupować :)
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Zolw »

Ricky Skywalker pisze:No to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniej :) Poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją :)
Przecież jedziemy do Lipska, już postanowione? ;/
Koncert w Ebreichsdorf jest 4 czerwca - w środę, poza tym nie każdy ma bliżej pod Wiedeń niż do Lipska i moim zdaniem dziwna byłaby teraz zmiana ustaleń tylko na podstawie kosztu wysyłki biletu - przy kupnie większej ilości sztuk te 35 euro ładnie się podzieli a 5-7 euro za wysyłkę czyli okolo 20zl za bilet jest już do przełknięcia... :)
She's a little runaway...
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

No to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniej :)
Ricky. Nie ma kwesti koncertu tydzień później :) Takiej opcji nie ma dlatego że wśród chętnych jest sporo studentów a nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi biletu na koncert w którzy może się odbyć w tym samym dniu co twój egzamin/ ew kolokwium zaliczeniowe.

Nie wiem jakich masz wykładowców itp, ale jeśli miałbyś takich jak ja to nawet myśl o takim koncercie nie przeszłaby ci przez głowe.

Pozatym Ricky pomyśl przyszłościowo. Gdzie zwrócisz bilet jak się okaze że masz wtedy egzamin ? Nie wiesz jakie będa terminy, jakich bedziesz miał prowadzących itp.

25 maj to póxny termin i z nim możesz mieć jakieś problemy (może bedziesz przekładał kolosa z poniedziałek na inny termin) a Ty chcesz jeszcze później ?
Poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją :)
Nie. Koszta można podzielić na kilka osób. A jak oblejess jakiś egzamin to zobaczysz ile Cie będzie kosztowało to przełożenie na termin zdecydowanie nie do zaakceptowania dla niektórych osób.
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

A czy ktoś się orientuje czy da rade kupic na e karte ?? ??
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Zolw
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Zolw »

Bonjova pisze:A czy ktoś się orientuje czy da rade kupic na e karte ?? ??
eKartę z mBanku? Powinno się dać... Jest CVV2 i jest to Visa, ale na 100% nie wiem bo bywa różnie... :whoeva:
She's a little runaway...
studentmibm
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: studentmibm »

Nie kombinujmy juz z zadnymi innymi miastami. Lipsk byl ustalony na samym poczatku i niech tak zostanie.

Jeszcze jedna sprawa co do biletów. W poniedzialek zadzwnie do Ticketpro w Katowicach i sie dowiem czy bylaby mozliwosc sciagniecia biletow na BJ przez nich.. Jak juz cos bede widzial to dam znac

Lou napisała:
póki co piszę się z Mężem, bo jak tylko jest okazja, to chętnie powtórzymy szał z Monachium z zeszłego roku (nie Marcin??):)))
No jasne ze powtorzymy ! :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wiecie co?
Jeszcze wczoraj denerwowało mnie to iż to wszytko jest takie drogie.
Dzisiaj min dzięki Joviznie :) poprzypominałem sobie koncert w Stuttgarcie 2006 roku i powiem wam...
Choćbym miął głodować przez następne pół roku to uzbieram kase i pojade do tego Lipska bo wiem, ze będzie warto.
Tym bardziej, że szykuje się spora ekipa z którą może być fajny ubaw. Można porobić filmiki z podróży, koncertu itp a potem zrobić z tego długi film aby Ci co nie pojadą (a mogliby jechac) żeby później się pókali w czoło i mówili "dlaczego nie pojechałem/am".
Awatar użytkownika
magda01614
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: magda01614 »

Adrian pisze:Dzisiaj min dzięki Joviznie :) poprzypominałem sobie koncert w Stuttgarcie 2006 roku i powiem wam...
Choćbym miął głodować przez następne pół roku to uzbieram kase i pojade do tego Lipska bo wiem, ze będzie warto.
Ja przypomniałam sobie koncert w Monachium w 2006 roku z trasy HAND... Ja już bilety kupiłam, były drogie jak cholera, ale żeby przeżyć jeszcze raz coś takiego niezapomnianego można by oddać wszystko i co najlepsze nie musiałam głodować :D
"...On any other day, I'd be blue eyes cryin,
I could tell the world, 'At least I'm tryin',
The clouds are breakin',
The sun is shinin' new for me and you..."
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

To jak mogę podłączy się pod czyjąś kartę?Prawdopodobnie nie zdołam załatwi sobie takowej karty
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To jak mogę podłączy się pod czyjąś kartę?Prawdopodobnie nie zdołam załatwi sobie takowej karty
Ja niestety nie mam takiej karty, ale Ty mówiłaś że masz e-karte. To o ile wiem z tej karty można robić przelewy.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Adrian pisze:
No to chyba że jednak nie Lipsk, a Ebreichsdorf tydzień potem? Niewykluczone że i podróż wyszłaby taniej :)
Ricky. Nie ma kwesti koncertu tydzień później :) Takiej opcji nie ma dlatego że wśród chętnych jest sporo studentów a nikt przy zdrowych zmysłach nie kupi biletu na koncert w którzy może się odbyć w tym samym dniu co twój egzamin/ ew kolokwium zaliczeniowe.

Nie wiem jakich masz wykładowców itp, ale jeśli miałbyś takich jak ja to nawet myśl o takim koncercie nie przeszłaby ci przez głowe.

Pozatym Ricky pomyśl przyszłościowo. Gdzie zwrócisz bilet jak się okaze że masz wtedy egzamin ? Nie wiesz jakie będa terminy, jakich bedziesz miał prowadzących itp.

25 maj to póxny termin i z nim możesz mieć jakieś problemy (może bedziesz przekładał kolosa z poniedziałek na inny termin) a Ty chcesz jeszcze później ?
Poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją :)
Nie. Koszta można podzielić na kilka osób. A jak oblejess jakiś egzamin to zobaczysz ile Cie będzie kosztowało to przełożenie na termin zdecydowanie nie do zaakceptowania dla niektórych osób.
Zajrzałbyś na strony uniwerków, to byś za przeproszeniem nie pi****ył głupot o egzaminach ;]

UŚ - egzaminacyjna sesja letnia 09.06.2008 - 29.06.2008

UWroc - Sesja egzaminacyjna 24.06.2008-04.07.2008

KUL - 6 - 25 czerwca 2008 r.

UJ - od 16 czerwca 2008 roku do 29 czerwca 2008 roku

UAM - od 16 czerwca do 30 czerwca 2008 r.

Wybacz że nie sprawdziłem innych (strona UW chwilowo nie działa), ale oprócz KULu sesja zaczyna się najwcześniej 5 dni po Ebreichsdorf. Zdążysz wrócić ;]
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, o 13:01 przez Ricky Skywalker, łącznie zmieniany 1 raz.
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Zajrzałbyś na strony uniwerków, to byś za przeproszeniem nie pi****ył głupot o egzaminach ;]
A kolosy zaliczeniowe ? A przygotowanie do egzaminów ? Ja nie chce przez koncert zawalić sobie jakiś egzaminów.
Rok temu koncert był 27go w sobote, do domu wróciłem 28 o 21wszej. 29tego miałem KOLOKWIUM ZALICZENIOWE które było cholerne trudne a nie dało się go przełożyć na inny termin i dostałem z niego ledwo co 3+. Nie będe pisał co mi zawaliło to iż dostałem tylko 3+ bo warto było, ale jeśli można czegoś ominąć to po co wpychać się znowu w niewygodny termin.
Wybacz że nie sprawdziłem innych (strona UW chwilowo nie działa), ale oprócz KULu sesja zaczyna się najwcześniej 5 dni po Ebreichsdorf. Zdążysz wrócić ;]
Taa. Zdążę wrócić i nauczyć się na 3 egzaminy które zapewne będę miał na samym początku sesji dzień po dniu. Wiesz nie chce aby moja podróż do Lipska i z powrotem wyglądała tak jak w Stuttgarcie gdzie musiałem się uczyć.
Chce się bawić a nie myśleć o kolosie zaliczeniowym itp

Zresztą tak jak mówię. Jesteś ryzykant i żałujesz te 15 zł dać więcej za wysyłkę - OK Twoja sprawa i jedź gdzie chcesz. Niektóre osoby które się do mnie zgłaszały nie są chętne na takie ryzyko i dlatego nic nie zmieniamy. Jeśli pojedziesz z nami to bedzie miło bo znam Cię osobiście iwiesz że może być wspólnie kupa zabawy (zloty, sylwester itp). Wybierzesz inny termin to szkoda.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2007, o 13:02 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ricky Skywalker
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Generalnie nie chcę się wyłamywać, wolę pojechać (jeśli w ogóle mi się to uda) z większą grupą, bo jak mówisz, może być fajna zabawa. Po prostu proponowałem spokój, przejrzenie cen, a nie bieg na "hurrra". No offense ol' buddy :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Lost Highway 2007 / 2008”