No to chyba nie jest dziwne, że sa zespoły które grają na porzadnym najwyższej marki sprzęcie przez kilkanaście lat (bo nie ma potrzeby go wymieniać).Adrian, pieprzysz! Na całej linii. Używają najnowocześniejszego sprzętu, tak? Czyli co, Ironi, Metallica, U2 i cała reszta gra na piecach Unitry, skoro ceny za bilety mają dosyc niskie?
Ale sa też takie zespoły jak Bon Jovi któe mają podpisane kontrakty dzięki któym W każdej trasie wykorzystują najnowocześniejsze technologie. Oni za to słono płacą, ale tez mają zniżki bo promują ten sprzęt.
NIe muszą tego robićm bo wystarczy sprzęt dobrej klasy tj Ironi mają, ale korzystają i to nie tylko w sprawach koncertowych. Płyta This Left Feels Rght wyszła na jakimś premierowym nośniku i zespół i jakaś firma zostali za ten nośnik nagrodzeni w kategorii najwyższa jakość itp
Nie al np strrefa niskich cen obejmuje tylko wybrane płytki.Czyli obniżyli ceny płyt tylko BJ, skoro na koncerty innych kapel pojadę za duuuuużo mniejsze pieniądze.
Widocznie nie przeczytałeś wszystkiego. Napisałem jasno, że tak dalej będą robić to szybko zaczną pojawiać się pustki na stadionach.Chłopie..... kończ waść..... za chiny ludowe nie mogę Cie rozgryźć - najpierw bez powodu najeżdżasz na jednego z Jovisów i jeszcze twardo się tego trzymasz, a zaraz potem stajesz murem za nimi (ale wtedy kiedy raczej na to nie zasługują)
NIie podoba mi sie to i nie bronie ich ale próbuje spojrzeć na to z róznych stron a nie tylko z jednej -> czytaj nie starczy im kilkaset milionów na koncie chcą miliardy.