Wstawiajcie filmy, audycje, plakaty i inne wzmianki o koncercie zbliżającym się koncercie Bon Jovi
Moderator: Mod's Team
Pokaż fotki :>M.J. pisze:To ja mogę dać cynk, że w Warszawie plakaty już wiszą
Przyjedź i sam się przekonaj.Adrian pisze:Pokaż fotki :>M.J. pisze:To ja mogę dać cynk, że w Warszawie plakaty już wiszą
BTW, skoro koncert jest w Wawie to jestem MEGA spokojny, że Ricky pomoże załatwić wszystko na Tip Top!M.J. pisze:Czy to jest temat, w którym powinniśmy odnotować występ redaktora Skywalkera w Radiu Kolor?
W Wawie już billboardy wiszą, a przed momentem dawali reklamę koncertu w TV. Machina się rozkręca.eNZu pisze:ciekawe, kiedy u nas taka promocja się rozpocznie?
W której TV?Frankie pisze:W Wawie już billboardy wiszą, a przed momentem dawali reklamę koncertu w TV. Machina się rozkręca.eNZu pisze:ciekawe, kiedy u nas taka promocja się rozpocznie?
Czyli mam rozumieć, że "Wanted", "These days" i "Dry County" balladami nie sąSmolek pisze: Mam taką nadzieję, bo Bed of Roses jest najbardziej oczekiwaną przeze mnie piosenką, którą chcę usłyszeć w Warszawie. Nie było jej w Gdańsku, więc liczę, że w Warszawie już nie zabraknie, a to moja druga ulubiona ballada po Always.