MULTICAM FILM 2019
Moderator: Mod's Team
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
MULTICAM FILM 2019
Zaczynamy produkcję filmu z Warszawy. Ricky i Adrian nakreślili już temat, a teraz czas przejść do działań. Potrzebujemy Waszych nagrań video i audio. Możecie je przesyłać przez http://www.wetransfer.com na adres: livefromwarsaw2019@gmail.com
Apelujemy o podanie w komentarzu swojego podpisu, którym chcecie być zapisani w napisach końcowych filmu oraz e-mail, poprzez który skontaktujemy się z Wami w razie potrzeby (np. nominacji do Oscara za Best Music Film ).
Przydadzą się także zdjęcia z koncertu. Jeżeli macie jakąś ciekawą fotkę, która mogłaby posłużyć przy projektowaniu okładki naszego filmu i bootlegu audio, to chętnie się z nimi zapoznamy.
Planujemy wypuścić pierwszy klip zwiastujący tą pamiątkę jeszcze w lipcu. Z góry dziękujemy wszystkim za pomoc!
Re: MULTICAM FILM 2019
Wysłane.
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
Ja tym razem mam jakiś minutowy ścinek (takie małe też zbieracie? ), ale dopilnuję, żeby max w przyszłym tygodniu te Mirka perełki (jest tego sporo, w tym przebieżka Jona pod bariekami) wylądowały na skrzynce
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: Keep the faith
Jak Wam idą prace nad montażem? Brakuje Wam konkretnych fragmentów z koncertu?
-
- Little Bit Of Soul
Hej! Czy coś wiadomo jaki jest postęp prac? Jakiś czas nie wchodziłem na stronę i nie chciałbym, aby mnie premiera ominęła.
-
- Little Bit Of Soul
- Ulubiona płyta: Keep the faith
A możeby tak zorganizować zlot i na nim zrobić premierę video! Co wy na to?
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Byłoby idealnie. Poczekamy pożyjemy To może wynająć małe kino i puścić na dużym ekranie premiere??afur pisze:A możeby tak zorganizować zlot i na nim zrobić premierę video! Co wy na to?
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: All
Jasne - 3D, FullHD i 4KAdrian pisze:Byłoby idealnie. Poczekamy pożyjemy To może wynająć małe kino i puścić na dużym ekranie premiere??afur pisze:A możeby tak zorganizować zlot i na nim zrobić premierę video! Co wy na to?
3D(aniels Jack), FullH(eineken)D(esperados), 4K(siążęce)
Pomysł zaiste zacny
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Będzie czerwony dywan? Szykować kieckę i szpilki pod kolor?Adrian pisze:Byłoby idealnie. Poczekamy pożyjemy To może wynająć małe kino i puścić na dużym ekranie premiere??afur pisze:A możeby tak zorganizować zlot i na nim zrobić premierę video! Co wy na to?
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Coś czuje że taka premiera byłaby grubawranglerek pisze:Jasne - 3D, FullHD i 4KAdrian pisze:Byłoby idealnie. Poczekamy pożyjemy To może wynająć małe kino i puścić na dużym ekranie premiere??afur pisze:A możeby tak zorganizować zlot i na nim zrobić premierę video! Co wy na to?
3D(aniels Jack), FullH(eineken)D(esperados), 4K(siążęce)
Pomysł zaiste zacny
Jasne. Stój galowy obowiązkowy!! Najpierw musi być blichtr, przepych i lkasa a dopiero później się naje..myM.J. pisze:Będzie czerwony dywan? Szykować kieckę i szpilki pod kolor?Adrian pisze:Byłoby idealnie. Poczekamy pożyjemy To może wynająć małe kino i puścić na dużym ekranie premiere??afur pisze:A możeby tak zorganizować zlot i na nim zrobić premierę video! Co wy na to?
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
-
- Little Bit Of Soul
Jakiś miesiąc temu pytałem, co słychać w sprawie multicamu z Warszawy, ale teraz w ogóle nie widzę tego wątku (usunięty?), to zapytam jeszcze tu. Nie chciałbym nikogo poganiać, bo to nie łatwa robota, ale też nie chcę niczego przegapić, bo może gdzieś po cichu była już premiera a ja nic nie wiem?
hej, jakby co to dostałem od koleżanki fajne szerokie ujęcia filmowe z trybuny na wprost sceny
-
- Little Bit Of Soul
To prace na Multicamem nadal trwają? Bo zero informacji na stronie i na forum.Tomker pisze:hej, jakby co to dostałem od koleżanki fajne szerokie ujęcia filmowe z trybuny na wprost sceny
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Tak. Prace trwają i zmierzają do końca. Z różnych powodów, o których nie będę się publicznie rozwodził, szybciej się nie dało. Chcemy to zrobić na satysfakcjonującym poziomie. I wierzę, że koniec końców bardziej opłaci się poczekać, niż cieszyć się pamiątką zrobioną w pośpiechu.MartinTexas pisze:To prace na Multicamem nadal trwają? Bo zero informacji na stronie i na forum.
Przypomnę, że na oficjalne DVD z MSG czekaliśmy 16 miesięcy, pomimo że pracował nad nim sztab ludzi. Mogę zapewnić, że na film z Warszawy, aż tyle czekać nie będziecie
Pozdrawiam
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W takich sprawach pośpiech nie jest wskazany Podaj tylko wcześniej date premiery by zaopatrzyć się w alko i chusteczkiDamned pisze:Tak. Prace trwają i zmierzają do końca. Z różnych powodów, o których nie będę się publicznie rozwodził, szybciej się nie dało. Chcemy to zrobić na satysfakcjonującym poziomie. I wierzę, że koniec końców bardziej opłaci się poczekać, niż cieszyć się pamiątką zrobioną w pośpiechu.MartinTexas pisze:To prace na Multicamem nadal trwają? Bo zero informacji na stronie i na forum.
Przypomnę, że na oficjalne DVD z MSG czekaliśmy 16 miesięcy, pomimo że pracował nad nim sztab ludzi. Mogę zapewnić, że na film z Warszawy, aż tyle czekać nie będziecie
Pozdrawiam
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!