Transport Lublin -> Gdańsk

Jak dojechać? Ustalenia wspólnego dojazdu.

Moderator: Mod's Team

usunięty użytkownik 4858

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

Agata BJ pisze:
prezes1 pisze:no tak, ja muszę skoczyć po autograf a Tomker to wiadomo... :D
O ile wiem Tomker nie jest z Lublina także.. :D A z autografem to się zastanowię ;)

Czekam na resztę lublinian chętnych na spotkanie!
No ładnie, przypadkiem wchodzę na ten temat i co widzę? :D
Tak, niestety nie jestem z Lublina, a szkoda bo z tego forum wiem, ze mieszkają tam oszałamiająco piękne kobiety...

A wracając do tematu - tak sobie czytam o tych Waszych spotkaniach i trochę mi żal, że mnie na nich nie będzie...

P.S. A Ty Prezes, przyjdź na spotkanie z kolegami z fotek (dwóch co prawda jest w trasie, ale myślę że trzeci dałby radę;), to zrobisz wejście smoka :D ;)

Co do transportu - powinien wyjechać 1 pociąg o nazwie BJ 2013 i zawijać kolejno do naszych miast po drodze do Gdańska, może długo by to trwało, ale fajnie by było ;)
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Tomker pisze: P.S. A Ty Prezes, przyjdź na spotkanie z kolegami z fotek (dwóch co prawda jest w trasie, ale myślę że trzeci dałby radę;), to zrobisz wejście smoka :D ;)
O toto jestem za! :D Wybaczcie moja absencje ale mialam problemy z komputerem, teraz nie nadazam juz za tym forum :P
Ciesze sie ze Agata poruszyla watek spotkania, bo tak jakos sie nie mozemy zebrac :P Co do moich preferencji to poniedzialek lub sroda, zaleznie od tygodnia, jestem zniewolona przez zajecia na uczelni :whoeva:
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Tak więc narzucę pierwszą propozycję terminu. Co powiecie na przyszły poniedziałek 18 marca?
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kikusia28 »

Tomker pisze: P.S. A Ty Prezes, przyjdź na spotkanie z kolegami z fotek (dwóch co prawda jest w trasie, ale myślę że trzeci dałby radę;), to zrobisz wejście smoka :D ;)
Dajcie znać jak Prezes pojawi się z tymi kolegami :D W sekundę będę w Lublinie ...mówią , że to bardzo piękne miasto :))
smieszek
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: smieszek »

Ja powiem, że 18-go marca może być:) Tylko pytanie gdzie i o której?
I believe...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

smieszek pisze:Ja powiem, że 18-go marca może być:) Tylko pytanie gdzie i o której?
To ustalimy jak uzbiera się nam kilka chociaż osób :) Mkwiatek, prezes? Kogoś pewnie jeszcze pominęłam. Przyznawać się kto z Lublina :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jestem za ;) była jakaś jeszcze dziewczyna z okolic Lublina, chyba pisała na początku wątku :)
Awatar użytkownika
prezes1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days i NJ

Post autor: prezes1 »

Niestety mi nie pasują dni powszednie bo pracuję do późna generalnie. Czasem coś wypadnie i wtedy sytuacja się zmienia ale rzadko...18.03 też nie mogę...Może coś wykombinujemy innego...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Agata, poświęcisz któryś weekend? :P
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Mkwiatek93 pisze:Agata, poświęcisz któryś weekend? :P
To zależy. W weekendy najczęściej bywam poza miastem i nie zawsze mam możliwość dojechania. Także wolę generalnie na tygodniu, ale jeśli będziecie bardzo nalegać na weekend to postaram się coś wymyślić.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

To jak na razie czekam na propozycje od was, bo widze ze mi najlatwiej sie przystosowac :) jesli bedzie to dogodny termin to moge przyjsc z siostra, z ktora sie wybieram na koncert ;)
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Agata BJ pisze:Chciałabym wyjechać jednak 18 czerwca, żeby móc się gdzieś na spokojnie ulokować, może coś nawet zdążyć zwiedzić, a na dzień koncertu już dobrze się wyspać. Z aktualnego rozkładu PKP wynika, że jest pociąg bezpośredni tego dnia. Odjeżdża o 10:25, a na miejscu jest o 18:56. Na ten moment jest to jedyne połączenie tego dnia. Co myślicie?
Też będę jechał 18. czerwca.

Zamiast jednak jechać bezpośrednio, myślałem o wyjeździe o 12:25 TLK Lublinianin, który o 14:45 jest na Centralnym. Stamtąd wyjeżdża się o 15:48 TLK Kaszub, który jest pociągiem o standardzie Express InterCity który jeździ jako TLK. Zamiast godzinę (bo tyle stoi Lublinianin) w Bydgoszczy na pięciu różnych stacjach, myślałem, że miło byłoby stanąć w Warszawie i coś zjeść, bo chyba godzina powinna wystarczyć, w końcu przy centralnym jest dużo różnych miejsc tego typu.

Bezpośredni z Lublina jedzie 5:56 z Warszawy do Gdańska, a ten ekspress jedzie 4:41. Dojeżdża się więc z Lublina w ten sam czas, ale godzina jest spożytkowana lepiej na jedzenie czegoś na mieście ;)

Tak luźno sobie myślałem o takiej opcji. Ja mam 20 lat (za miesiąc) i jadę sam z plecakiem i lubię rózne kombinacje wykonywać, więc mi to bez różnicy :D Jakbyśmy się mieli zgrać i jechać razem to spędzony czas w pociągu nie robiłby takiej różnicy osobiście.
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Być może jest to i lepiej pomyślane, ale ja jako starsza pani ( :D ) wolę po prostu wsiąść w pociąg i wysiąść już na miejscu. Jeśli chodzi o jedzenie to nauczona doświadczeniem wezmę po prostu ze sobą coś do przekąszenia i to mi w zupełności wystarczy. Oczywiście nie namawiam nikogo do tej opcji, ale byłoby fajnie jechać w większej grupie. Także ja wciąż obstaję przy pociągu bezpośrednim 18 czerwca.
Jak reszta?
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

Jeśli się ludzie piszą na jazdę bezpośrednio 18 czerwca to ja oczywiście jak najbardziej się do Was dołączę z chęcią. Fajnie by było więc, jakbyśmy rzeczywiście grupą pojechali :)

Jak to jest teraz z pociągami? Bo niby teraz rezerwacje miejsc i w ogóle - miejscówki będą i musimy jakoś razem wszyscy zarezerwować na jeden przedział, czy to jest losowo robione czy jak?
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

W TLK po prostu wsiadasz tam, gdzie znajdziesz miejsce ;) Oczywiście mowa o II klasie.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Zablokowany

Wróć do „Dojazd”