Transport Lublin -> Gdańsk
Moderator: Mod's Team
-
- Keep The Faith
Ciekawi mnie, co będzie z tym naszym lotniskiem. Jeśli ogłoszą jakoś w miarę sensownie Eurolot do Gdańska (a chodzą plotki, że jakieś szanse na to są) to można by się bujnąć do Gdańska samolotem na LUZ-ie, zamiast tarabanić pociągiem 9 godzin 
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja mam teraz już zaliczenia a potem sesję, ale od 9 lutego (sobota) tydzień przerwy, więc wtedy będę do dyspozycji
Wtedy też zaczynają się ferie szkolne, z tego co mi wiadomo.
Lotniska też jestem ciekawa, bo choć nie śledzę jakoś ich poczynań i nowości, mieszkam w okolicach Mełgiewskiej i nie ukrywam że bym miała blisko, bo samoloty już mi nad domem latają
Lotniska też jestem ciekawa, bo choć nie śledzę jakoś ich poczynań i nowości, mieszkam w okolicach Mełgiewskiej i nie ukrywam że bym miała blisko, bo samoloty już mi nad domem latają
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja z siostra planujemy zostać tam na dłużej, np. na tydzień. Tyle że jeszcze zobaczymy jak się ułoży moja sesja... Od tego są uzależnione terminy przyjazdu i wyjazdu
Co do tego gdzie będziemy noclegować, patrzyłyśmy już w internecie kilka domków letniskowych o różnym standardzie
Prawdę mówiąc liczę na spory zwrot podatku i że z tego uda mi się za to wszystko zapłacić... Ale nic konkretnego jeszcze nie mamy, choć w wielu przypadkach dla grup 5 osób lub wzwyż są zniżki
Magnum, myślę że na przełomie maja i czerwca możemy zrobić jakiś Before Beer
Co do tego gdzie będziemy noclegować, patrzyłyśmy już w internecie kilka domków letniskowych o różnym standardzie
Magnum, myślę że na przełomie maja i czerwca możemy zrobić jakiś Before Beer

Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja z okolic Lublina.Samochodem planuje,chociaz fajnie by bylo jakby samoloty juz zorganizowali.
Bo na Gunsow sie tluklam samochodem i to nic przyjemnego(szczegolnie powrot), a do Gdańska jeszcze dalej niż do Rybnika
Bo na Gunsow sie tluklam samochodem i to nic przyjemnego(szczegolnie powrot), a do Gdańska jeszcze dalej niż do Rybnika
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Myślę, że nie ma problemu by spotkać się kilka razy
Teraz i np. po raz kolejny, gdy będziesz już w kraju.
My z mężem też raczej jedziemy pociągiem. Samochodem się nie opłaca, a poza tym to zbyt daleka podróż i zbyt długa, a przecież trzeba mieć dużo siły na koncert
Chciałabym wyjechać jednak 18 czerwca, żeby móc się gdzieś na spokojnie ulokować, może coś nawet zdążyć zwiedzić, a na dzień koncertu już dobrze się wyspać. Z aktualnego rozkładu PKP wynika, że jest pociąg bezpośredni tego dnia. Odjeżdża o 10:25, a na miejscu jest o 18:56. Na ten moment jest to jedyne połączenie tego dnia. Co myślicie?
No i gdzie reszta chętnych na spotkanie zapoznawcze?
My z mężem też raczej jedziemy pociągiem. Samochodem się nie opłaca, a poza tym to zbyt daleka podróż i zbyt długa, a przecież trzeba mieć dużo siły na koncert
Chciałabym wyjechać jednak 18 czerwca, żeby móc się gdzieś na spokojnie ulokować, może coś nawet zdążyć zwiedzić, a na dzień koncertu już dobrze się wyspać. Z aktualnego rozkładu PKP wynika, że jest pociąg bezpośredni tego dnia. Odjeżdża o 10:25, a na miejscu jest o 18:56. Na ten moment jest to jedyne połączenie tego dnia. Co myślicie?
No i gdzie reszta chętnych na spotkanie zapoznawcze?