Transport Kraków -> Gdańsk
Moderator: Mod's Team
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Dla wszystkich zainteresowanych dojazdem.
Otóż napisałam maila do Smoka (smokticket.pl) z zapytaniem czy planują przejazd na koncert, dostałam odpowiedź, że z pewnością będą organizować wyjazd zarówno z Krakowa jak i Katowic, a więcej informacji ma się ukazać w grudniu/styczniu.
Otóż napisałam maila do Smoka (smokticket.pl) z zapytaniem czy planują przejazd na koncert, dostałam odpowiedź, że z pewnością będą organizować wyjazd zarówno z Krakowa jak i Katowic, a więcej informacji ma się ukazać w grudniu/styczniu.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Martaaa
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
o to miło z ich stronyTalia pisze:Dla wszystkich zainteresowanych dojazdem.
własnie dostałam od męża bilety na koncert! ciesze sie szalenie! no i zastanawiam sie czy ktos sie do nas dolaczy?. zawsze taniej:) my jestesmy z Tarnowa, planujemy jechac samochodem i zastanawiamy sie nad noclegiem i wyjazd nastepnego dnia. Tylko widze ze tu same mlode osoby a my ..juz prawie dziadki w takim towarzystwie.
Jezeli nikomu nie przeszkadza prawie 40 latkowie jako towarzystwo na trase to czekamy na kontakt:)

-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Witamy,
chcielibyśmy poinformować, że mamy już gotową ofertę przejazdu, cena: 169 PLN w obie strony, więc chyba atrakcyjna
W Gdańsku planujemy być już rano, będzie więc cały dzień na plażowanie i before-parties
Zainteresowanych zapraszamy na naszą stronę:
http://www.smokticket.pl/?bon-jovi,73
Pozdrawiamy,
SmokTicket.pl
chcielibyśmy poinformować, że mamy już gotową ofertę przejazdu, cena: 169 PLN w obie strony, więc chyba atrakcyjna
http://www.smokticket.pl/?bon-jovi,73
Pozdrawiamy,
SmokTicket.pl
www.smokticket.pl - wyjazdy na koncerty
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Glorio, nie ma problemu - na Bon Jovi też jedziemy przez Łódź 
www.smokticket.pl - wyjazdy na koncerty
- DefLeppard
- It's My Life